Suzbijanje komaraca

imageZavod za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „EKO-SAN“ iz Beograda, izvešće u petak 12. juna u večernjim satima u periodu od 19.oo do 22.oo časa tretman suzbijanja odraslih komaraca, na teritoriji grada Valjeva. Tretman će biti izveden uređajima iz vazduha i sa zemlje.

U tretmanu iz vazduha učestvovaće jedan avion Privredne avijacije Jat i radiće preparatom MOSLINK 0.8 ULV, na bazi lambdacihalotrina. Avion će leteti iznad toka reke Kolubare sa priobaljem, od naselja Sedlari do naselja Veselinivac. Sa zemlje će dejstvovati dva uređaja Igeba U-15-HDM, hladnim zamagljivanjem, registrovanim preparatom Aqua K-Othrine na bazi deltametrina.
Lokaliteti koji će se tretirati uređajima sa zemlje su javne zelene površine: parkovi, spomen parkovi, trgovi, zelene površine u stambenim naseljima, park šume, vodotokovi reka i priobalja: reka Obnica od KPZ do ušća, reka Jablanica od Sedlara do ušća, reka Ljubostinja od doma u Rađevom selu do ušća, reka Gradac od vodovoda do ušća i bazeni u Petnici sa parkinzima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.