Najbolje iz Srbije

      Нема коментара на Najbolje iz Srbije

imageNa svečanosti u beogradskom „Belexport centru“ Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i „Privredni pregled“ izabrali su 24 najbolja brenda na domaćem tržištu u okviru akcije „Najbolje iz Srbije 2014″. Na konkurs je bilo prijavljeno 160 robnih i korporativnih brendova. U posebnoj kategoriji „Top korner“ nagrađena je i „Valjevska pivara“ za proizvod „Valjevsko pivo“.

„Valjevsko pivo“ je jedan od 12 brendova koje su stručni žiri i potrošači nagradili mogućnošću da budu izloženi u posebno obeleženom prostoru u prodajnim lancima DIS, Mercator S (IDEA), Veropulos, Univerexport i Metro Cash and Carry. Valjevsko pivo se našlo u društvu: Plazmе, Polimark kečapa, Nektar Lajfa, Jelen piva, Merixa i drugih..

Glavna priznanja poneli su „Plazma“, „Carnex“ „Nectar“, „Jelen“, „Metalac“, „Forma Ideale“, „Hemofarm“, NIS i drugi. Pobednici dobijaju pravo da logo „Najbolje iz Srbije“ koriste kao znak kvaliteta i poverenja na proizvodima i promotivnim materijalima. Izabrani su na osnovu tržišno-finansijskih rezultata, percepcije potrošača i mišljenja stručnog žirija.

U žiriju su bili Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Rasim Ljajić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Željko Sertić, ministar privrede, Drago Delić, direktor Privrednog pregleda, Goran Petrović i Saša Veljković, profesori Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Vera Vida, predsednica Upravnog odbora Centra potrošača Srbije, Stojan Vučinić, predstavnik Jugoinspekta, Miša Lukić, predsednik Upravnog odbora MMS Communication-Publicis grupe za Srbiju i Slobodan Milosavljević, savetnik predsednika Privredne komore Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.