Karadjordjeva i pre roka

imageRekonstrukcija Karadjordjeve moguće je da će biti završena i ranije nego što to zadati rokovi predvidjaju. Svi zahtevi u najvećoj meri kafedžija koji su se u medjuvremenu pojavljivali nisu uvaženi.

Radovi na rekonstrukciji Karadjordjeve ulice počeli su 4 .maja , a rok za završetak radova je 4 jul , a po svemu sudeći uica će biti predata gradu i ranije . “ Svi radovi se odvijaju bez problema čak i brže nego što se očekivalo. Bilo je važno da se završe najpre svi radovi koji su u zemlji tu mislim na podzemne insatlacije gde je svako odadio svoj deo posla na vreme“, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.

Radovi koji se izvode obuhvataju 299 metara sa trotoarima i parking mestima po ugledu na ranije rekonstruisani deo ove ulice . “ To je projekat CIP-a i mi ga se moramo pridržavati . Bilo je zahteva pojedinih kafedžija , ali oni nisu uvaženi jer to projakat ne dozvoljava , ali ja sam od početka govorio da Direkcija nije adresa za ove eventualne izmene već projktanti i urbanisti“, kaže Jeremić.

Vrednost radova je oko 30 miliona dinara.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.