Uspesi Medicinske škole

imageNa Republičkim takmičenjima koja su prema kalendaru Ministarstva juče 24.05.2015. završena učenici Medicinske škole ,,Dr Miša Pantić“ su ostvarili veoma zapažene rezultate.

– Na Republičkom takmičenju iz predmeta srpski jezik koje je održano u Tršiću učenica Anica Jovanović je osvojila četvrto mesto a Dragana Jovanović peto mesto. Obe su učenice odeljenja II4.
– Na Republičkom takmičenju iz biologije koje se održava po gimnazijskim programima naše učenice Pavlović Jovana učenica IV3 odeljenja osvojila je 11 mesto, Radovanović Kristina učenica istog odeljenja osvojila je 12 mesto i Ivanović Ana učenica IV1 odeljenja osvojila je 15 mesto.
– Ekipa prve pomoći u sastavu Radosavljević Uroš, Aćimović Sreten, Radojević Tamara, Aleksić Ivana, Nikolić Ilija i Vlajković Dragan je osvojila peto mesto na Republičkom takmičenju u Kragujevcu.
– Na istom takmičenju u Kragujevcu ekipa realističkog prikaza povreda, oboljenja i stanja u sastavu Timotić Sara odeljenje III1, Ranković Stefan odeljenje III2 i Marković S Milica odeljenje III1 osvojila je treće mesto.
– Na Republičkom takmičenju iz latinskog jezika učenica Simić Katarina iz I3 odeljenja je osvojila peto mesto u svojoj kategoriji.
– Učenica III2 Milica Matić je osvojila prvo mesto na Republičkom takmičenju iz predmeta zdravstvena nega a na istom takmičenju koje se održavalo u Novom Pazaru ekipa Škole je ekipno zauzela drugo mesto. Članovi ekipe bile su još: Tomić Katarina, Marković Marijana i Subotić Sanja. Sve su učenice iz istog odeljenja.
– Na Republičkom takmičenju iz matematike koje se pod okriljem Farmaceutskog fakulteta univerziteta u Beogradu organizuje za sve medicinske škole u Republici Srbiji naša učenica Andrić Nataša iz odeljenja II2 osvojila je treće mesto, dok je ista učenica na međunarodnom takmičenju ,,Kengur bez granica“ u svojoj kategoriji osvojila četvrto mesto.

Medicinska škola
,,Dr Miša Pantić“ Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.