SNS: Za decu nema novca , a za kancelarije i putovanja ima

imageValjevski naprednjaci kritikovali su posetu delegacije grada Francuskoj, ali i renoviranje opštinskih kancelarija na prvom spratu .Istovremeno šef pravnog tima SNS-a u Valjevu Mihailo Milutinović skrenuo je pažnju javnosti na činjenicu da PU “ Milica Nožica“ zamalo nije ostala bez Doma Mihailo Stupar u kome su takodje smeštene grupe dece. “ Da se grad pitao sigurno bi deca bila napolju“, konstatovao je Milutinović.

Šef pravnog tima valjevskog SNS-a Mihailo Milutinović obavestio je novinare da su se deca koja se nalaze na smeštaju u Domu Mihailo Stupar , a koju koristi obdanište našla u situaciji da se nadju na ulici. “ Fondacija Solidarnost koja je suvlasnik je tražila novac. Rukovodstvo obdaništa je tražilo novac od grada , ali je grad odgovorio da nema tih 800 000 dinara . Sva sreća pa je na čelu obdaništa odgovorno rukovodstvo koje u svom budžetu pronašlo ta sredstva i do kraja godine isplatilo Fondaciju. Šta bi se dogodilo da obdanište nije imalo sredstva? Deca bi bila na ulici? Što se do toga došlo ? Zbog lošeg vodjenja grada pre svega zbog nerada gradonačelnika!“, rekao je Milutinović .
Nasuprot tome i činjenici da grad nema novac za svoju decu i slučaj Doma Mihailo Stupar Milutinović kaže da grad renovira kancelarije . “ Ja nigde nisam video stavku iz koje se to finansira. Pa nije valjda iz budžetskih rezervi ? Za koga oni to rade ? Pa oni više neće ući u te kancelarije nakon izbora , a ja Vam, garantujem da buduće rukovodstvo neće imati takvih ambicija. Nećemo sad glumiti socijalu pa reći da kabinet gradonačelnika treba da izgleda onako kako izgleda , ali u pitanju je vreme kada se to radi. Pa mi ovde imamo izgleda hronični problem da vlast ne zna kada šta treba da radi . Kad je pravo vreme za neke stvari , a kada nije“, konstatovao je Milutinović.
On istovremeno za odlazak delegacije u Francusku trdi da niko ne zna zašto je delegacija tamo bila , kojim povodom i ako kako kaže tvrde da se radi o privredi o kojoj to privredi u Valjevu govore .
Milutinović je danas podsetio javnost da valjevska pošta više neće imati regionalni karakter već da će centar biti u Užicu i upitao :“ Jasno je da se sprovode mere reorganizacije i da Pošte Srbije više neće imati 100 direktora već 30 , ali nije jasno zašto se sprovodi interni konkurs za šefove filijala. Tim internim konkursom isključeni su svi oni koji ne rade u Pošti „.

S.V

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.