SNS: Nezainteresovanost gora od kriminala

imageI neznanje i nezainteresovanost podjednako su loši za ovaj grad kaoliko i kriminal, stav je valjevskih naprednjaka iznet na konferenciji za novinare . Mihailo Milutinović šef pravnog tima ove partije rekao je danas da vlast zaboravlja da je gradonačelnik Terzić do kraja ostao dosledan ne mešanju u svoj posao.

Šef pravnog tima SNS-a Mihailo Milutinović fdanas se na konferenciji za novinare osvrnuo na najnoviju aferu vezanu za nedozvoljeno korišćenje hala u industrijskoj zoni. Po njegovom mišljenju upravo na ovom primeru može se videti nezainteresovanost gradskog rukovodstva za sve što se dešava u gradu. " Oni nikako da shvate da svi gradjani Valjeva pune budžet više ili manje u skladu sa svojim mogućnostima. I mi smo hteli ne hteli poverili gradonačelniku da se o tom novcu stara. Ali kako se on stara ? Pa on nema pojma ni o čemu jer se ne meša u svoj posao.Neko koristi objekte , a niko ne zna da se to dešava , zašto ? Jer se neko ne meša u svoj posao . O toj industrijskoj zoni najpre se starao Krstić potom je to u rukama Žarka Kovača. šta to govori? To govori da gradonačelnik ne želi vruć krompir u svojim rukama jer bi se neko mogao setiti koliko je ta zona koštala", rekao je Milutinović.
On je danas izneo podatke da je industrijska zona koštala grad najpre 1,7 miliona evra pa kako kaže još jedno 700 000 evra uz negativne kursne razlike . " Šta su uradili ? Ništa. kad su uradili reciklažni uništili su saobraćajnicu i nikada je nisu vratili u prvobitno stanje. Pa da li je normalno da tamo ne postoje ulice , brojevi? Pa zamislite sad nekog investitora koji vas pita koja je adresa tu gde očekujete da ulažem , a vi ne znate , u najboljem slučaju zadnja pošta Gorić.Pa neko već jednom mora položiti račune .Jedino što je ova vlast uradila je da je popisala šumsko i poljoprivredno zemljište . To je minorno u odnosu na sve ostalo. Zašto se stalo sa tim? upitao je Milutinović.
Milutinović se danas osvrnuo i na most u Veselinovićima rekavši da je nedopustivo da neko u 21. veku živi u enklavi. " Onda si rešavaju . A gde je istina? Istina je da predsednik Skupštine Mihailo Jokić i poslanik Slobodan Gvozdenović stalno idu u Beograd i tamo rešavaju probleme Valjeva. Takav je slučaj bio sa Veselinovićima.Zašto ? Pa zato što je ovo naš grad. Mi nismo hteli to da pominjemo , ali nije to jedina stvar. Zašto nismo aplicirali sa projektom za Karadjordjevu po ugledu na Ub ? Pogledajte šta je tamo uradjeno. A ovde ?"kaže Milutinović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.