Novosti: Miličić u Metalcu

imageKako na svom sajtu pišu "Večernje novosti", nekadašnji 2. pik na NBA draftu i reprezentativac Srbije Darko Miličić naredne sezone igraće za Metalac! Navodno je bivši igrač Detroita, Orlanda, Bostona, Memfisa, Njujorka i Minesote posetio dr Đukanovića u Klinici za kardiovaskularne bolesti Dedinje, gde je pao dogovor o saradnji za narednu sezonu!

– Da, uželeo sam se košarke. Odlučio sam da pomognem srpskoj košarci zahvaljujući prof. dr Bošku Đukanoviću, čoveku koji se za nju bori i volonterski je u celoj ovoj priči. Prepoznao sam to i tu sam da sve dignemo na neki viši nivo. Đukanović ima velike ambicije vezane za Metalac i grad Valjevo i spreman sam da učestvujem u njihovom ostvarivanju – potvrdio je Miličić za "Novosti"

Predsednik Metalca Boško Đukanović imao je puno razloga za zadovoljstvo:

– Zvao sam Darka da razgovaramo, čuli smo se i ranije, a sada je pristao da pojača Metalac sledeće sezone. On je prepoznao jednu čistu, poštenu, ljudsku košarkašku priču. Metalac je, kao klub, u poslednjih godinu dana pokazao svoju veličinu i kamo sreće da imamo bar još dva Metalca…

Dakle, valjevski ABA ligaš će u sledeću sezonu sa najvećim ambicijama sa Miličićem u timu.

– Želimo da formiramo jak tim. Na listi naših želja su i Aleksandar Pavlović, Stefan Birčević, Josip Sobin… Jedini problem su finansije, što Miličiću svakako nije prioritet. Za sada smo uspevali da se izborimo sa tim, nadam se da će tako biti i ove godine – konstatuje alfa i omega Metalca dr Boško Đukanović za "Novosti".
foto:Novosti

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.