SPS: Investicije nisu kampanja već potreba grada

image"SPS je državotvorna partija i svoje interese uvek stavlja u drugi plan kada su interesi grada u pitanju. To što neki misle da mogu po nama tući kao u bokserski džak a mi na to ne odgovaramo nije dokaz naše slabosti već jasne vizije u kom pravcu smo krenuli. Gradski interesi su iznad svega a da bi se održali u ovim teškim trenucima treba nam pomoć svih onih koji mogu da doprinesu njegovom razvoju i boljem funkcionisanju"rekao je Dragan Jeremić predsednik Okružnog odbora SPS a.

Jeremić je zatim dodao: Nama je jasno da opozicija mora da ima svoj stav i da kritikuje al paušalne ocene ne prihvatamo. Jeremić ne spori da je komunikacija sa Republikom loša i navodi da je rešenje trenutno za Valjevo upravo oslanjanje na sopstvene resurse . On je istovremeno apelovao na koalicione partnere SPS-a na Republici da daju svoj doprinos u rešavanju problema koje Valjevo ima.
„Grad od izdavanja jednog lokala godišnje dobije oko tri hiljade evra,ta suma nije značajna za neku investiciju koja je nama potrebna. Mi nemamo toliko novca da se razbacujemo na te silne kvadrate. Zato sve što grad ne koristi biće prodato, a novac ćemo uložiti u nastavak radova na hali sportova, a deo novca obezbedićemo iz kredita o čemu smo već govorili. Nema ni govora o tome da je izgradnja hale deo predizborne kampanje jer podsećanja radi izgradnja hale počela je još 1998 godine . Oni koji su došli na vlast posle toga zaustavili su izgradnju. Ali mi smo je ponovo pokrenuli i plan je da 2017. godine hala bude završena. Istovremeno u planu je da bude završena i škola u Brdjanima za šta je očeki8vani rok 2015. godina “ , rekao je Jeremić i dodao ,"Smatramo da grad pored Hale i drugačijeg rešavanja prostora biblioteke sve ostalo ima na zadovoljavajućem nivou".

Jeremić se na konferenciji za novinare osvrnuo i na komentare vezane za osnivanje javnog preduzeća u oblasti poljoprivrede za šta tvrdi da sju krajnje zluradi kada se zna da je šansa razvoja valjevskog kraja u iskorišćenosti poljoprivrednih potencijala . "Novo preduzeće omogućiće razvoj poljoprivrede , a samim tim i otvaranje novih radnih mesta. potpuno je pogrešna interpretacija u kojoj se tvrdi da se preduzeće osniva kako bi u njemu neko tendenciozno bio zaposlen. To nije tačno , preduzeće treba da omogući otvaranje novih radnih mesta u oblastima poljoprivrednog razvoja ", rekao je Jeremić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.