Na Skupštini još devet dodatnih tačaka

imageNa sednici Skupštine koja će biti održana u petak 24.aprila odbornici će pored ranije predloženih 16.tačaka dnevnog reda odlučivati o još dodatnih devet. Kako se može videti iz pristiglog obaveštenja za sednicu Veća koja će biti održana sutra ujutro odbornici će razmatrati i otudjenje Doma vojske , kampa Breza , ali i odluku o osnivanju novog javnog preduzeća pod nazivom „Agrorazvoj-valjevske doline“.

Valjevski odbornici razmatraće u petak sve one tačke o kojima je saglasnost do sada dalo Gradsko veće medju kojima su plan regulacije Brankovine, privatizacija radio Valjeva, odluku o parkiralištima , rekonstrukciju stadiona na Pećini izgradnju ambulante u Divcima i druge.
Nakon sutrašnje seednice Veća pred odbornicima će se naći i ranije najavljena odluka o prodaji Doma vojske i kampa Breza. Kako Vamedia saznaje Veće će praktično donetin odluku o prodaji koja je neophodna kako bi poreska uprava odreedila u narenom periodu cene za pomenute objekte. Svaka od ovih prodaja , kako kažu , biće obavljena uz saglasnost ili asistenciju države.
Odbornici će tako razmatrati i formiranje novog javnog preduzeća koje će se baviti poljoprivredom , aq po svojoj organizaciji u okviru delatnosti imaće i stočnu pijacu koja će biti izdvojena iz preduzeća „Polet“.
Veće će sutra najverovatnije usvojiti i odluke vezane za odbranu od poplave , dopunu odluke o naknadi za zaštitu i unapredjenje životne sredine, robne rezerve , utvrdjivanje cena zoohigijenskih usluga preduzeća „Vidrak“.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.