Medjunarodni plivački miting

imageOvog vikenda plivači "Valisa" nastupili su na međunarodnom mitingu "11 April". Tim plivača su činila 22 plivača svih uzrasnih kategorija, predvođeni trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnije takmičarke su bile Milica Ristić i Anđelija Damnjanović. Milica osvajanjem dve bronzane medalje, i to u disciplinama 100m leđno (1:19,21), i 100m slobodno (1:11,64). Milica je uz osvajanje medalja u veoma jakoj konkurenciji isplivala i svoje nove lične rekorde, dok je Anđelija u disciplini 200m prsno stigla do trećeg mesta (2:15,45) a zbog tehničke greške u disciplini 50m prsno je ostala bez srebrne medalje, isplivavši deonicu za 40 sekundi, čime je potvrdila da je ušla u krug najboljih prsašica Srbije u svojoj kategoriji.
"Velika većina plivača koji su nastupili su ostvarili svoje lične rekorde, što je pokazatelj da su dali 100% svojih mogućnosti i time ispunili etapni cilj ovim takmičenjem. Okrećemo se novim takmičenjima, već sledećeg vikenda gostujemo u Kragujevcu, a potom nas oččekuju dva međunarodna plivačka mitinga, jedan u Beogradu a drugi u Kruševcu, budući da su oba u istom danu, to će biti poseban zadatak pred upravom kluba i trenerima.", kaže predsednik plivačkog kluba Branislav Kovačević

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.