SNS: Za izbore dva kandidata

imagePovodom aktuelnih unutarstranačkih izbora u Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Valjevu SNS je izdala saopštenje za javnost: Sednica izborne skupštine SNS Gradski odbor Valjevo će biti održana 23.04.2015. godine u Velikoj sali Skupštine grada Valjeva.

„U skladu sa demokratskim i slobodarskim načelima kojim težimo u uređenju moderne i napredne Srbije, kao i sa civilizacijskim tekovinama gde je omogućeno članstvu da bira i odluči između više kandidata i njihovih programa, održani su izbori za predsednike mesnih odbora i delegate mesnih odbora, koji će na Izbornoj skupštini izabrati rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

„U skladu sa Statutom Srpske napredne stranke i opštim aktima, zaključno sa rokom za predaju kandidatura, predate su sledeće kandidature:
1. Dr Slobodan Gvozdenović, lekar specijalista ginekologije i akušerstva, podržan od strane 80 delegata.
2. Janko Gagić, dipl. matematičar, podržan od strane 32 delegata.

Naša namera je da nas u Valjevu predstavljaju najbolji, najpošteniji i najsigurniji ljudi, jer je izbor rukovodstva SNS u Valjevu prvi korak ka preuzimanju odgovornosti u vođenju grada Valjeva u pravom smeru – naprednom smeru.

Predsednik Gradskog odbora koji bude izabran na predstojećoj sednici izborne skupštine, formiraće tim stručnjaka, ljudi koji mogu mnogo da urade za svoj grad i da preuzmu odgovornost za njegovo vođenje.”

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.