Predsednik Srbije juče bio u Krušiku

imageDok se Valjevo juče bavilo Kineskom razvojnom bankom u Krušiku je boravio predsednik države Tomislav Nikolić. Nikolić se u Krušiku zadržao oko sat i po vremena , obišao tri pogona i napustio Valjevo. O ovoj poseti niko u Gradskoj upravi nije bio obavešten. Svojevremeno kada je Tito dolazio u Krušik bio je praćen delegacijom grada , a našao je i za shodno da razgovara sa radnicima . U Nikolićevom slučaju toga nije bilo.

Nije prvi put da funkcioneri SNS-a zaobidju gradsko rukovodstvo , ali jučerašnja poseta predsednika države presedan je svake vrste sobzirom da o njegovoj poseti niko nije bio obavešten . Tomislav Nikolić je podsećamo u trenutku stupanja na dužnost predsednika države Srbije podneo ostavku na sve stranačke funkcije u SNS-u tako da je bilo za očekivati da se Nikolić nadje i u Gradskoj upravi jer je pretpostavka da se radi o predsedniku svih gradjana bez obzira na pripadnost partiji, nacionalnost ili veroispovest.
Zaposleni u Krušiku tvrde da su bili u šoku videvši predsednika koji je žurnim hodom obišao pogone kovačnice, upaljačnice . “ Osim rukovodstva koje je bilo svečano obučeno u fabrici niko nije znao za njegov dolazak. Jednom kad je Tito dolazio u Krušik to je bila svita i čak je radnike pitao imaju li kakvu primedbu ili nešto drugo. Nikolić je prošao pored nas , ništa nas nije pitao , a i da jeste iznenadjenje je bilo tako veliko da ne bi znao ni šta da mu kažem. Ipak je to predsednik države valjda“, kaže jedan od zaposlenih.

Za sada je nepoznato šta je predsednik Nikolić razgovarao oko sat vremena u Upravnoj zgradi sa rukovodstvom.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.