Početak radova u Karadjordjevoj 4.maj

imageGradska direkcija za urbanizam zvaničan početak radova na rekonstrukciji dela Karadjordjeve ulice zvanično je najavila za 4.maj. U Saopštenju dostavljenom medijima se objašnjava da se ranije najavljeni datum za početak radova pomera zbog pripremnih radova koji će početi u ponedeljak 27.aprila.saopštnje prenosimo u ceosti:

"Poštovani građani,

u ponedeljak 27. aprila 2015. godine, počeće se sa pripremnim radovima na rekonstrukciji Karađorđeve ulice, a u ponedeljak 4. maja 2015. godine započeće se sa građevinskim radovima na navedenoj lokaciji.

Gore navedeni datumi su precizno utvrđeni, te u vezi sa tim molimo građane da imaju razumevanje prilikom izvođenja radova u Karađorđevoj ulici.

Početak radova je u odnosu na datume koji su prethodno najavljivani u medijima pomeren iz razloga našeg nastojanja da funkcionisanje saobraćaja i normalni života građana iz te ulice što manje remetimo.

Direkcija će nastojati da obustave saobraćaja svede na minimum i da se što je više moguće preduprede mogući problemi u izgradnji.

DIREKTOR
mr Dragan Jeremić"

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.