Nestala pre mesec dana u nedelju pronadjena mrtva

imageTelo Valjevke D. Č. (48), pronađeno je u stanju raspadanja u nedelju veče u vikendici u selu Paštrić kod Mionice. D.Č je nestala pre mesec dana , a njen nestanak komšije su prijavile policiji.

Telo žene, koja je, kako se saznaje, bila u emotivnoj vezi sa vlasnikom te vikendice, neimenovanim muškarcem iz Beograda, pronašli su meštani koji su D. Č. i ranije viđali u tom delu Paštrića, nakon čega su obavestili policiju. Obavljen je uviđaj a viši tužilac iz Valjeva je naložio obdukciju, kako bi bili utvrđeni uzrok i vreme smrti.
Nezvanične informacije govore da je procena da je D.Č mrtva skoro meseca dana ,praktično od prijave njenog nestanka. U vikendici nema tragova pljačke i premetačine, a pronađena su lična dokumenta D. Č. kao i lekovi protiv nesanice.
D.Č je u Valjevu živela sama u porodičnoj kući nakon što su joj roditelji umrli , a sestra sestra zbog zasnivanja porodice se odselila za Beograd.Tri dana nakon nestanka njen mobilni je bio dostupan, ali se ona nije javljala . Predpostavka je da se nakon toga baterija ispraznila.
Vamedia/Blic

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.