Žalbe na službenike kod načelnika

imageGradjani koji nisu zadovoljni radom Gradske uprave ili imaju bilo kakvu primedbu na rad službenika mogu se obratiti načelniku gradske uprave Aleksandru Vujić Subotiću svakog petka. Subotić kaže da se gradjani uglavnom više raspituju o procedurama nego što se žale.

Na vratima šalter sale odnedavno stoji obaveštenje u kome se kaže da se sve stranke kojie nisu zadovoljne radom službenika mogu obratiti načelniku gradske uprave Aleksandru Vujić Subotiću svakog petka od 8 do 10 časova. „ Gradjani već mogu na šalteru da predaju prigovor ili izraze žalbu , ali želeli smo da i na ovaj način direktnom komunikacijom obezbedimo što bolji rad Gradske uprave. Neophodno je da imamo informaciju o tome gde postoje problemi da bismo ih mogli i rešavati“, objašnjava Vujić Subotić.
Kako ova usluga postoji već petnaestak dana i kako je obuhvatila nekoliko petaka načelnik objašnjava da gradjani dolaze i da je obaveštenje vrlo ozbiljno shvaćeno što je i bila namera. „ Da . Gradjani dolaze i to je dobro . Oni su do sada uglavnom imali više pitanja nego žalbi . Radi se o procedurama ili jednostavno traže objašnjenje zašto je nešto tako kako jeste . Ja tada mogu da ih uputim na pravu adresu da im omogućim informaciju koju traže. Postojalo je i nekoliko primedbi i na nama je da to promenimo . Proveravamo svaku žalbu i nakon toga donosimo odluku o postupanju“, kaže Vijuć Subotić.
Na pitanje Vamedia šta to gradjane najviše zanima Vujić kaže da su to pitanja urbanizma ili pitanja za Direkciju za urbanizam. „ Direkcija takodje prima gradjane svakog petka , ali oni koji dodju kod nas uglavnom se žale da je tamo veća gužva i da mora duže da se čeka pa dolaze kod mene . Nije problem ni to jer ćemo sva pitanja uredno proslediti Direkciji. Mada se obaveštenje odnosi upravo na rad Gradske uprave i njenih službenika , a ne na rad javnih preduzeća“, kaže Vujić Subotić.

S.V:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.