Ovog vikenda u Valjevu sajam venčanja

imageSajam venčanja će ove godine biti održan 14. i 15 marta u prostoru Art hola Centra za kulturu. Organizatori najavili učešće preko 20 izlagača od kojih brojni dolaze iz drugih gradova.

Po treći put za redom u Valjevu će biti održan Sajam venčanja koji tradicionalno okuplja sve one koji obavljaju različite delatnosti , a koje su neophodne u organizaciji venčanja , posetioce medju kojima su i oni koji će u ovoj godini imati svoje venčanje. " Ove godine će sajam biti otvoren u 11 sati u Art holu , a za sve posetioce pripremili smo i jedan mali program na otvaranju. Posebno nam je drago da imamo i izlagače koji nisu iz Valjeva , ali su čuli za naš sajam i obratili nam se . Naši sugradjani su već navikli da na sajmu pogledaju i modnu reviju venčanica pa će tako biti i ove godine i jednom velikom revijom ćemo zatvoriti ovogodišnji sajam", rekla je jedan od organizatora Marija Višić.
Grad Valjevo će na samom sajmu biti prisutan matičnom službom pa na licu mesta oni koji to žele mogu i zakazati svoje venčanje . " Dobro je da imamo ovakve manifestacije , jedan lep dogadjaj i dobro je da takvih dogadjaja bude što više. Grad će u okviru finansiranja projekata u oblasti manifestacija i novčano podržati sajam", rekao je na konferenciji za novinare načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić.
Organizatori sajma na danas održanoj konferenciji izneli su i jednu interesantnu ideju rekavši da se razmišlja da neke naredne godine kao deo sajma venčanja bude održan i mali sajam posvećen bebama.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.