Valjevski rvači na Serbian openu

imageProteklog vikenda u Beogradu je održan pretstižni međunarodni rvački turnir mladjih kategorija „Serbian open". Učestvovalo je preko 200 takmičara iz Srbije, Mađarske,Bugarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Delegaciju iz Valjeva predvodio je predsednik kluba Dusan Arsenijević, član uprave Aleksandar Lukić, i trener Marko Jovanović. Nastupilo je 9 rvača valjevske Mladosti, od kojih su četvorica ostvarili veliki uspeh osvojivsi 3 bronzane i jednu srebrnu medalju. Bronzane medalje osvojili su Aleksandar Ivković, Marko Krstić i Lazar Gavrilović u konkurenciji kadeta, dok je srebro osvojio Ilija Lazarević u konkurenciji starijih pionira.

„Rezultati mladih valjevskih rvača na ovako jakom međunarodnom turniru, rezultat su kvalitetnog i stručnog rada škole rvanja, a u budućnosti očekujemo još bolje rezultate, naročito ako se uzme u obzir da se povećava broj članova, i otvaraju nove rvačke sekcije, kakva je nedavno otvorena u Novom naselju." – istakao je trener Marko Jovanović, ovogodisnji dobitnik Nagrade Grada Valjeva u oblasti sporta.

 

Stoje sleva: Jovanovic Marko (trener), Ivkovic Aleksandar, Krstic Marko, Gavrilovic Lazar, Lazarevic Ilija

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.