Srbijanka014 maksimalna u Šapcu

image OK Park015 – ŽOK Srbijanka014 0:3 (11:25,03:25,11:25)ŽOK Srbijanka014: Nedović(kap), Kašiković(lib), Novaković, Srećković, Radojičić, Kovačević, Novokmet, Ilić, Obradinović,

Gostovanje u Šapcu je rutinski odradjeno, pored izostanka nekoliko igračica iz postave za svega 50 min. Šansu da odigraju celu utakmicu su dobile libero Kašiković, Srećković i Radojičić, što su na pravi način i iskoristile protiv juče domaće nejake ekipe iz Šapca.
Rezultat po setovima o odnosu snaga na terenu sve govori. Od prvog poena Valjevke su jakim servisima i blokovima zaustavile gošće koje su i ovih 11 poena osvojile zahvaljujući greškama igračica Srbijanke014.
U drugom setu prvo serija servisa 11 poena tehničara Kovačević, pa onda kapitena Nedović, kasnije Ilićeve i rezultat na semaforu (22:2) sve govori.
Treći set je odradjen po istom receptu kao i prvi.
Nakon XIV kola, četiri kola pre kraja Regionalne lige, ekipa Srbijanke014 je na čelu tabele sa osvojenih 39 poena, na drugom mestu je ekipa Malog Zvornika, dok je na trećem ekipa Zaslon iz Šapca.
U sledećem kolu igračice Srbijanke014 dočekuju petoplasiranu ekipu OK Radjevac iz Krupnja. Utakmica će se igrati u hali na Studentu, u nedelju od 15h.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.