SPREG od 1.do 3. aprila

imageSajam privrede zapadne Srbije „Spreg 2015“, biće održan od 1. do 3. aprila 2015. godine u Valjevu. Cilj valjevskog regionalnog sajma je promocija domaće proizvodnje, pa će primarnu ulogu imati proizvodne delatnosti sa oko 80% udela u izlagačkom delu.

Ponovo u prostoru Omni centra ove godine od 1.do3.aprila biće održan SPREG, a kako organizatori najavljuju izlagači će ponovo doći iz različitih privrednih grana. Tradicionalno osim izložbenog dela SPREG će I ove godine omogućiti predavanja I okrugle stolove na temu razvoja poljoprivrede, geografskog porekla proizvoda i sertifikacije. Predviđeno je da se održi i sastanak predstavnika 40 lokalnih samouprava Srbije i BiH na temu međusobne ekonomske i druge saradnje.
Organizatori za ovaj sajam najavljuju I sajam zapošljavanja, ali potvrda ove informacije još uvek nije stigla iz Filijale za zapošljavanje.
Organizator sajma je agencija „Gatti“ iz Valjeva, suorganizatori su Domaći trgovački lanac, kompanija „Europrom“ iz Valjeva i Grad Valjevo.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.