Nova tri boda Srbijanke014

imageZOK Srbijanka014 – OK Tamnava (Koceljeva) 3:0 (25:22, 25:13, 27:25)ZOK Srbijanka014: Nedović(kap), Bojičić(lib1), Kašiković (lib2), Pavlović, Novaković, Srećković, Radojičić, Kovačević, Novokmet, Ilić, Obradinović, Janković

Posle donekle neočekivanog poraza u prethodnom kolu Valjevke su ovog vikenda dočekale ekipu Tamnave, šestoplasiranu ekipu sa tabele. Unapred upisana maksimalna pobeda mogla je koštati domaće gubljenja jednog seta.
Od samog početka se videlo da u redovima domaćih nešto ne funkcioniše kako treba, bez ikakve želje i opuštenom igrom domaće su očekivale da će se mlada i perspektivna ekipa iz Kocelje predati i pokloniti im pobedu. Od samog starta utakmice Valjevke su se mučile u napadu, dozvolivši gošćama da povedu (7:4), tada stvari u svoje ruke preuzima kapiten Nedović koja može se reći je jedina bila na visini zadatka tokom cele utakmice, sigurnim napadima i jakim servisima je poremetila gošće i Valjevke preokreću rezultat, što su čuvale i do samog kraja seta (25:22).
U drugom setu su Valjevke donekle pokazale igru iz prvog dela sezone što i sam rezultat na semaforu potvrdjuje. U tom periodu je funkcionisalo sve kako treba, Novokmet napadima sa sredine, Pavlović i Janković sa krajeva, Bojičić odbranama, te Nedović i Ilić odličnim servisima su ostavile gošće na 13 poena.
Treći period igre je opet bio igra "toplo-hladno" za ekipu Srbijanke014. Domaće su držale solidan ritam igre sve do rezultata (21:14), kada trener Stojanović pruža šansu devojkama sa klupe, što gošće koriste i neverovatnom serijom poena stižu do izjednačenja (23:23). Valjevke su iskoristile tek treću meč loptu i tako upisale dvanaestu pobedu i nova tri boda.
Srbijanka014 je i dalje prva na tabeli sa 36 poena, drugoplasirana je ekipa Malog Zvornika, treća je ekipa Zaslon(Šabac)
Valjevke u sledećem kolu gostuju devetoplasiranoj ekipi Park015 u Šapcu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.