Nova pobeda Srbijanke014

image ŽOK Srbijanka014 – OK Proleter (Loznica) 3:1 (26:24, 22:25, 25:16, 25:10) ŽOK Srbijanka014: Nedović (kap), Ilić (lib), Pavlović, Novaković, Srećković, Radojičić, Koprivica, Kovačević, Nenadović, Tripković, Živković, Obradinović

Srbijanka014 se sa gostovanja iz Loznice vratila sa nova tri boda što je bio i jedini cilj u ovom trenutku. U odnosu na prvi deo sezone Valjevke su nastupale bez pet igračica iz sastava, zbog zdravstvenih problema Janković, opravdano odsutnih Bojičić, Novokmet, Stanojević i teže povredjenog drugog libera Kašiković. Šansu su opet dobila mladje igračice, tako je tehničar kadetske ekipe Nenadović igrala na poziciji srednjaka.
Prva dva seta su bila prava klackalica i igra nerava. Sa mnogo grešaka na obe strane i nervoza Valjevki učinili su svoje, pa čak i da prokockaju veliku prednost od (17:12) u drugom setu. I kada se činilo da će Loznica kao i prethodnih godina praviti probleme, valjevke su se probudile i konsolidovale redove, pre svih Nedović na prijemu te Pavlović i Srećković u napadu što domaće nisu mogle da isprate. Sam rezultat u četvrtom setu sve govori. Domaće ostavljene na svega 10 poena.

Srbijanka014 je i dalje vodeća na tabeli sa 45 bodova, četiri više od drugoplasiranog Malog Zvornika i osam više od Zaslona.

Već u nedelju od 15h u goste dolazi ekipa Zaslona iz Šapca, što je ujedno i derbi kola, s obzirom da su gošće trenutno trećeplasirane na tabeli i u slučaju pobede mogu se približiti mestu koje vodi u kvalifikacije za popunu II lige. Utakmica će se igrati na Studentu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.