KK Zvezda sa takmičenja donosi 14 medalja

imageU nedelju 15. marta u tehničkoj organizaciji karate kluba "Jagodina" i regiona uže Srbije, u Jagodini je održano prvenstvo Srpske karate federacije užeg regiona za sve uzraste.Na takmičenju je nastupilo oko 400 takmičara iz 35 klubova regiona.

Takmičenje je bilo kvalifikaciono za prvenstvo Srbije koje ce se održati polovinom maja u Beogradu u organizaciji Shotokan karate saveza Srbije.

Sa ovog takmičenja 8 najboljih pojedinaca i 4 ekipe idu na prvenstvo Srbije.
Karate klub "Zvezda" sa 18 takmičara u svojim uzrasnim kategorijama i nivoima osvojila je 14. medalja:
ZLATO: Davor Ristić, Stefan Todorović, Teodora Vukojčić, Dorotea Radovanović i kata tim u sastavu (Davor Ristić, Dorotea Radovanović i Kristina Mladenović)
SREBRO: Luka Labović, Uros Branković, Tamara Ilić, Lena Acimović, Marina Andrić i kata tim (Luka Labović, Valentina Savić i Teodora Vukojčić)
BRONZA: Milos Milićević, Vladimir Savić, Ekatarina Pavić.
Nedavno u Jagodini 8 marta održan je trening reprezentativnih kandidata sa regiona Srpske karate federacije užeg regiona (SKFUR) gde su takmičari sa selektorima i klupskim trenerima imali konstruktivne treninge u katama i borbama, u okviru priprema za nastup na prvenstvo Evrope u Letoniji, 18. aprila.
Sa takmičarima u katama pripremama je rukovodio trener karate kluba Zvezda Dusko Sopčić koji je imenovan za trenera reprezentacije Shotokan karate saveza Srbije.
"Za karate klub Zvezda čiji sam trener kao i za sam grad Valjevo, mesto trenera reprezentacije Shotokan karate saveza Srbije gde mi je ukazano poverenje za mene predstavlja jedan podstrek i ozbiljan zadatak koji u narednom periodu moga angažovanja nosi teret odgovornosti kako na razvoju karate sporta uopšte tako i na postizanju vrhunskih sportskih rezultata gde se iskreno nadam da ću ukazano poverenje opravdati dobrim rezultatima u timu reprezentacije Srbije", rekao je Sopčić.
10. marta u svečanoj sali OŠ"nada Purić" održana je redovna Skupština kluba na kojoj je za predsednika izabran Srdjan Milosavljević prof,dr fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu pri univerzitetu Singidunum u Beogradu inače Valjevac , vrstan sportista i trener realnog aikidoa. Takodje usvojen je izveštaj o radu kluba za 2014. godinu kao i program rada i finansijski plan za 2015.godinu.
Radi unapredjenja rada i potrebe aktivnosti u karate klubu Zvezda izbran je savet roditelja: Goran Ristić, predsednik i članovi Snezana Labović i Zoran Drakulić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.