Vlajkovićeva umesto Jovanovićeve u Centru

imageUkoliko ministarstvo prosvete da svoju saglasnost novi direktor Centra za socijalni rad mogla bi da bude Katarina Vlajković. Njenim imenovanjem dužnosti će biti razrešena predjašnja vd direktora Kaja Jovanović. Još uvek nema informacije iz Uprave bar ne zvanične dokle je stigla istraga oko uzurpacije stana Centra od strane Jovanovićeve.

Kao što je i sam gradonačelnik Stanko Terzić izjavio novinarima Kaja Jovanović više neće biti direktor Centra za socijalni rad. Nju bi po najnovijim saznanjima na tom mestu trebalo da zameni Katarina Vlajković, ukoliko ministarstvo potvrdi ovaj predlog grada.
Posle mnogo polemike o tome ko bi mogao biti direktor i rasprave oko predloga Pokreta za Valjevo čiji je predlog bila i Kaja Jovanović svojevremeno, da novi direktor bude nekadašnja predsednica UO Ustanove Nataša Perišić u Upravi Vamedia saznaje da Perišićeva ipak ne ispunjava sve uslove.
Po očito dogovoru koalicije prošao je predlog Katarina Vlajković pa bi na sednici Skupštine odbornici mogli dati zeleno svetlo za imenovanje Vlajkovićeve.
Istovremeno ostaje pitanje da li će odlazeća direktorka ikome položiti račune o imovini Centra, blokadi, pa i nezakonitom korišćenju stana koji je u vlasništvu Centra?
Jedna činjenica ipak je primetna, a to je da je u programu polovanja Centra za 2015. godinu navedena imovina Centra.
Da li su se to valjevski mediji ipak izborili za malo transparentnosti u radu ili je nešto drugo u pitanju?
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.