Upišite zemljište u bazu investicionih lokacija

imageGradska uprava za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, Odeljenje za lokalni razvoj, privredu i komunalne poslove obaveštava privrednike i građane da slobodne kapacitete (hale, poslovne prostore), kao i građevinsko i poljoprivredno zemljište, namenjeno za zakup ili prodaju potencijalnim investitorima, mogu upisati u bazu investicionih lokacija grada Valjeva..

U obzir dolazi građevinsko zemljište – parcele od 30 ari pa naviše, poljoprivredno zemljište – parcele od 50 ari pa naviše, kao i poslovni prostori odnosno hale od 500m2 pa naviše.
Grad Valjevo će privatne lokacije, zemljište, slobodne hale i poslovne prostore promovisati na sajtu privreda.valjevo.rs, putem promotivnih materijala i brošura, kao i u direktnim kontaktima sa potencijalnim investitorima.
Svoje lokacije i kapacitete možete upisati u Odeljenju za lokalni razvoj, privredu i komunalne poslove, Karađorđeva 64, treći sprat, kancelarija broj 43. Telefoni: 294 – 748, 294 – 746 i 294 – 717. E – pošta: led@valjevo.org.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.