U bazenu na otvaranju 200 plivača

imageNa dan svečanog otvaranja balona u Petnici u bazenu će se naći preko 200 plivača učestvujući u pravom plivačkom mitingu koji će tom prilikom biti organizovan. Medju tim plivačima je 80 valjevske dece.

Bane Kovačević direktor Plivačkog kluba Valis najavio je za subotu brojna dešavanja u novootvorenom balonu. „ Mi ćemo ovog meseca u Valjevo i na bazen dovesti poznatog ruskog plivača Arkadija Vječavina , ali sada u subotu imaćemo ozbiljan broj učesnika na ovom sportskom dogadjaju. Inače ovaj plivač je uzeo srpsko državljanstvo i takmičiće se za našu zemlju ubuduće . Inače je član PK Proleter , ali oni nemaju bazen od pedeset metara kao što mi sad imamo pa je evo već sad prilika da i mi pomognemo nekom i damo svoj doprinos plivačkom sportu“, rekao je Kovačević.
Po njegovim rečima predvidjeno je da rasplivavanje počne u devet sati , a trke počinju već u deset časova i trajaće sve do 14 sati kada je predidjeno svečano otvaranje na koje dolazi pored gradskih zvaničnika i Aleksandar Šoštar predsednik VK Partizan i predsednik SS Srbije .Od 15 sati predvidjeno je odigravanje vaterpolo utakmica.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.