Završili na sudu iz čiste gluposti

imageHafington post :Neretko se desi da ostanemo bez teksta kada čujemo neku bizarnu priču iz sveta. Urednici "Hafington posta" su izdvojili najgluplje postupke iz protekle godine, za koje se ispostavilo i da su – krivična dela, ii bar prekršaji.

Jedan 17-godišnjak iz Merilenda je bio ubeđen da mu se ništa neće desiti ako na času bude jeo kolače. Međutim, dok je dečko uživao u svojoj omiljenoj poslastici, prišla mu je profesorka i zatražila da se posluži. Dečko se uspaničio i dao joj jedan kolač, usput zaboravivši da joj napomene da je reč o kolačima sa marihuanom. Profesorki se ubrzo zavrtelo u glavi, pa je završila u bolnici. Nesrećni momak je optužen za posedovanje narkotika, kao i za napad i izlaganje profesorke opasnosti.

"Ne vidim zašto bi komšijama to smetalo"
Nakon što joj je 2010. godine sudija naredio da mora da se suzdrži prilikom seksa zbog mnogobrojnih pritužbi komšija kojima je smetala činjenica da je Kerolajn Kartrajt preglasna prilikom seksualnih odnosa, ova 53-godišnja Britanka se ponovo našla u žiži javnosti pošto je odbila da se povinuje sudskoj naredbi.Kako je sama rekla, ona ne vidi nikakav problem u svom ponašanju i ne želi da se stiša. Međutim, nakon što je više puta prekršila sudsku naredbu, morala je da provede osam nedelja u zatvoru.

Vožnja u pijanom stanju (bez vožnje)
60-godišnja Frens Rajni sa Floride je privedena zbog vožnje u pijanom stanju iako zapravo nije vozila. Naime, ona je sedela za volanom svog automobila koji je bio parkiran pored puta.Kada je policajac prišao njenom vozilu i zamolio je da mu da dokumenta, žena mu je dala kesicu čipsa i flašu vode. Na primedbu policajca da stvar koju mu je predala nisu njena dokumenta, žena je uzela flašu votke i popila jedan gutljaj, a kasnije je ustanovljeno da je količina alkohola u krvi ove žene bila dvostruko veća od dozvoljene.

Nedovoljno dobar plan bekstva
Jedan od najbizarnijih pokušaja bekstva se dogodio u američkoj državi Ajdaho, kada su dvoje osumnjičenih za krađu u jednom tržnom centru nekako uspeli da umaknu obezbeđenju i dođu do svog auta na parkingu u podrumu. Policajci nisu želeli da ugroze bezbednost drugih posetilaca, pa nisu krenuli u poteru za njima.Međutim, kada su ušli u auto, umesto da napuste parking, nespretni kradljivci su se vrteli u krug, pošto u panici nisu mogli da pronađu izlaz sa parkinga. Policajci su, videvši to, postavili šiljke preko kojih je automobil prešao i ostao probušenih guma nakon čega su policajci lako uhapsili kradljivce.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.