Demokrate na čelu kolone za slobodnu Srbiju

imageGO DS-a tradicionalno je održao svoj novogodišnji koktel u prostoru Centra za kulturu uz prisustvo brojnih članova, ali i predstavnika grada i drugih političkih partija . Gost- domaćin ovog koktela bila je Maja Videnović podpredsednica Demokratske stranke..

Tradicionalni koktel GO DS-a i ove godine okupio je veliki broj zvanica što samog članstva što predstavnika grada , političkih partija , preduzeća i institucija. Gost-domaćin na ovom koktelu bila je Maja Videnović podpredsednica DS-a koja je pozdravljajući goste podsetila da se sam koktel održava na dan velike šaetnje u Parizu organizovane protiv terorizma i u znak podrške slobodi govora. „ Demokratska stranka zato mora biti na čelu kolone za pristojnu zemlju, za zemlju u kojoj ne vlada strah i gde se ne guše slobode i različita mišljenja , na čelu kolone zemlje u kojoj se ne satanizuju politički protivnici i ne kriminalizuje svako ko drugačije misli . Na čelu kolone za Srbiju za koju smo se svih ovih 25 godina borili“, rekla je Videnović.
Predsednik GODS-a Duško Rakić svim okupljenim zvanicama , ali i gradjanima Valjeva poželo je srećnu Novu godinu i poželeo da ova 2015 godina bude na više načina bolja. „ Imali smo tešku godinu sa suspendovanom demokratijom i godinu u kojoj je medijski prostor jako sužen i svako ko misli drugačije je na udaru. Videli ste šta se dogodilo u Mionici , ali videli ste i ostvareni rezultat , Još jednom se pokazalo da bez demokratske stranke na političkoj sceni nema ni slobode u Srbiji“, rekao je Rakić.
Pored Maje Videnović medju gostima bio je i Dragan Šutanovac , ali i Milan Gavrilović Ćićovan pretučeni kandidat demokrata na izborima u Mionici.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.