Milena Dosković novi član Veća

imageOdlukom Skupštine grada Milena Dosković je novi član Gradskog veća umesto Jelene Višić koja je svojevremeno podnela ostavku na to mesto. U izjavi medijima Dosković je naglasila da će se u Veću baviti socijalnom politikom i humanitarnim aktivnostima , a da njeno mesto člana Veća nije plaćeno mesto.

Milena Dosković SDPS odlukom Skupštine danas je izabrana za novog člana Gradskog veća.“Nadam se da ću dobiti upravo taj resor socijalne politike i humanitarnog rada jer smo se mi kao partija uvek zalagali za takve stvari . Oduvek smo se bavili humanitarnim radom i sprovodili brojne humanitarne akcije. Pogotovo sada kada se ljudi dele na jako bogate i siromašne mi smo uvek tu da pomažemo i radimo za one koji nemaju. To je i osnov naše partije , najviše se bavimo upravo ljudima i socijalom“, rekla je Doskovićnaglašavajući da će se posebno baviti onima koji nemaju.
Ona je medijima danas saopštila da je mesto člana Veća bilo dogovoreno još pre tri godine s obzirom da je SDPS deo koalicione većine , ali da se to tek sada dogodilo. „ Nije pitanje za mene zašto taj dogovor nije ispunjen, ali mi kao partija zaista nismo ni vršili pritisak , a s obzirom na brojne okolnosti koje su se dešavale možda postoji neko objašnjenje. Ipak mi nismo previšđe obraćali pažnju na to i pridavali tome važnost. Jednostavno smo se bavili socijalnom politikom i pomoći našim sugradjanima“, rekla je Dosković.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.