Srbijanka014 uspešna u Zvorniku

imageŽOK Srbijanka014 – OK Mali Zvornik 3:0 (25:23, 25:18, 25:18)
ŽOK Srbijanka014: Nedović(kap), Bojičić(lib), Ninković, Srećković, Maksimović, Nenadović, Tripković, Radović, Matković, Josipović, Džukić

ŽOK Srbijanka014 je ovog vikenda posle dva neočekivana poraza bila maksimalna na gostovanju u Malom Zvorniku.
Igračice iz Valjeva su na samom pošetku počele stegnuto i sa nekoliko servis grešaka i nekim ishitrenim potezima dozvolile domaćim da povedu 21:18, tada Srbijanka pravi preokret sa pet uzastopnih poena i sigurnim napadom Maksimovićeve osvajaju prvi set sa (25:23).
Od drugog seta su Valjevke sigurnom igrom u napadu pre svih već pomenute Maksimović i Srećković, te servisima Nedović,odličnim odbranama Bojičić povećavale prednost i privele set kraju sa (25:18)
U trećem odličnim dizanjem Nenadović je razigrala i srednjake Matković i Josipović. Pri rezultatu 12:11 na servis ulazi mlada sara Džukić i pravi seriju od osam poena što je olakšalo devojkama iz Valjeva da privedu treći set kraju (25:18), a samim tim i utakmicu.
Moramo istaknuti da su na ovoj utakmici debitovale i dve mlade pionirke Andjela Matković i Sladjana Ninković, što je postala i praksa kluba da na svakoj utakmici ima bar dve mlade igračice u sastavu ekipe.
Srbijanka014 se posle pet kola nalazi na devetom mestu sa 2 pobede i 3 poraza. Sledećeg vikenda Valjevke gostuju ekipi Smeč5 u Kragujevcu.
Ovog vikenda juniorke Srbijanke014 su završile takmišenje na trećem mestu u Regionalnoj ligi, a kadetkinje počinju drugi deo takmičenja utakmicom protiv Uba na Ubu i pokušaće da ostvare maksimalan učinak kao u prvom delu i osvoje titulu prvaka Regiona.
Pionirke i dalje ne znaju za poraz, Živković i drugarice su posle sjajne igre prethodnog vikenda i pobede u derbiju protiv Železničara u Lajkovcu (3:1), ovog vikenda savladale ekipu OK Valjevo sa 3:0, i za sada su usamljene u vrhu tabele sa pet pobeda. Za vikend dočekuju ekipu OK Spartak(Ljig).

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.