Starčevići zlatni u Šidu

Mila i Sava Starčević okitili su se  zlatnim medaljama na drumskom Kupu Srbije koji je u nedelju po velikoj vrućini vožen na kružnoj stazi u Šidu.

Mila je ubedljivo trijumfovala u trci kadetkinja, a Sava je među starijim poletarcima u odličnom sprintu bio bolji od svojih sportskih rivala.

Talentovani Filip Vukmir, iako poletarac, nastupio je u  starijoj kategoriji mlađih kadeta gde je nakon borbene vožnje liniju cilja prošao kao drugi, dok je u istoj trci zapažen bio i Lazar Angelovski na trećem mestu.

I ostali takmičari biciklističkog kluba Sputnjik Met Valjevo su bili na visini sportskih zadataka, kadetkinja Natalija Vasiljević je osvojila srebrnu medalju baš kao i početnik i poletarac Toma i Jovan Starčević. Bronzana odličja osvojena su od strane Igora Davidova i Nikolije Kulinčević u juniorskoj konkurenciji, a Natalija Kulinčević je bila treća kod mlađih kadetkinja.

Stefan Davidov se plasirao na peto mesto kod juniora.

U narednom periodu su još dva kupa Srbije na kojima će se brusiti forma za državno prvenstvo u planinskom biciklizmu gde se očekuju dobri nastupi i osvajanje novih odličja za mlade takmičare BK SPUTNjIK MET.

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

2 comments on “Starčevići zlatni u Šidu

  1. Taki

    Ovaj klub ima već ozbiljan kontinuitet u rezulatatima, sezonu za sezonom. Svaka čast i deci i roditeljima i trenerima!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.