Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain music fest

Prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest, koji se održava od 2. do 4. avgusta, počela je , 2. jula.

Za petak, 2. avgust, kada nastupaju Who See, Mile Kekin, Partibrejkersi i Svemirko, Ana Uzelac, Nikola Vemić i mnogi drugi, cena karata iznosi 2000 dinara. U subotu, 3. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Vojka V, Artan Lili, Zoster, Neno Belana, Lutona i Šćepu, Nevenu Jeremić i druge, a ulaznice su dostupne po ceni od 2500 dinara, dok je cena karte za nedeljni MMF afterday, kada će posetioci moći da se opuste uz Funkier Project, Osamdesete i Yugo.vaw – 1000 dinara.

Naravno, za sve one koje ne žele da propuste nijednog od preko 30 izvođača na ovom muzičkom festivalu prirode i društva, kompleti trodnevnih ulaznica su i dalje dostupni po ceni od 4600 dinara na svim prodajnim mestima i veb-sajtu tickets.rs.

Dodatno, sve koje odluče da skrenu na Divčibare prvog avgustovskog vikenda, čeka i alternativni smeštaj pod zvezdama – MMF kamp. Kamp je ograđen i nalazi se u hladu divčibarske šumi, van festivalskog prostora. Obezbeđeni su tehnička voda i wc, a u kamp će biti moguće uneti i hranu i piće. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 2500 dinara za sva tri dana Mountain Music Festa, dok je za decu do 10 godina i kamp, baš kao i ulaz na festival, potpuno besplatan.

Kako navode organizatori, domaćini kampa – Kosta, Jovan, Marko i Stanko biće tu da svima kojima je potrebno pomognu kako da pravilno postave svoj šator, nalože vatru i prepoznaju sazvežđa na avgustovskom nebu.

Sve informacije u vezi sa listom izvođača, kao i lokacijom, kampom, ulaznicama i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Ko ne krene na vreme, taj ostaje u gradu!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.