Manić: Sa vama delimo optimizam

Ivan Manić kandidat za gradonačelnika koalicije Ujedinjeno Valjevo može gradjanima Valjeva obratio se video porukom na društvenoj mreži fejsbuk. U video poruci Manić se zahvalio glasačima.

„Drage i poštovane Valjevke i Valjevci , svi naši sugradjani i prijatelji, rodbino, komšije, na kraju ovog iznurujućeg dana nema ničeg sem optimizma da sutra dolazi jedan novi dan za gradjane Valjeva. U neravnopravnim okolnostima i sa izlaznošć u koja je možda mogla da bude i bolja meni ne preostaje ništa drugo sem da se zahvalim svima vama koji ste u toku ove kampanje koaj u Valjevu nije zapamćena još od promena 2000-te godine , ste dali svoj glas našoj koaliciji . Meni ostaje samo d aobećam da od sutra počinje nova borba gde ćemo mi u Skupštini grada biti nikad verodostojnija opozija trenutno najgoroj od svih vlasti u istoriji ovog grada. Nemamo ništa sem optimizma da podelimo sa Vama kao što smo to radili prethodnih meseci , zaista veliko Vam hvala“, rekao je Manić

.http://www.facebook.com/reel/1138289190736255

6 comments on “Manić: Sa vama delimo optimizam

  1. Istina

    Ја се синоћ спаковао и отишао, не могу да верујем у малу излазност…
    Прво народ треба лечити па ако се излечи, онда може да се говори о неким наредним изборима.
    Све указује да је држава ушла у завршну фазу гашења.
    Да је народ здрав, изашло би бар 62% бирача. Овако се показало да је више од половине грађана против свега…, а то је много опасно.

    Reply
  2. Uzdignute glave

    Da vas nije izdao Ivković, bilo bi to malo drugačije. Nema veze, bar se zna ko je opozicija. Za četiri godine vlast je narodna! Držite se i samo hrabro.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.