„Booka u Dvorištu“ i drugi programi biblioteke

„Booka u Dvorištu“, letnji književni programi Matične biblioteke „Ljubomir P. Nenadović“, počinju večeras, a iz biblioteke najavljuju i sadržaje za najmlađe, kao što su „Vesela sreda“ i „Kreativni četvrtak“, koji će se održavati tokom jula.

„Booku u dvorištu“ večeras u 20 sati otvara program pod nazivom „Pazolini, laganje i slaganje“, u kojem učestvuju književnica Ljubica Arsić, filmski kritičar Miroljub Miki Stojanović i glavni urednik izdavačke kuće „Clio“ Zoran Hamović.

Ove sadržajne večeri u Dvorištu Matične biblioteke, posvećene tajnama evropske i srpske književnosti, spomeničkom nasleđu Srbij iz 19. i prve polovine 20. veka, standardizaciji srpskog jezika i očuvanju ćirilice, pozorištu u 21. veku i delu književnika Dragana Stojanovića, biće održane i u četvrtak 27-og i u petak 28. juna, kao i 3, 4. i 5. jula, uvek od 20 sati.

Matična biblioteka u svom Dvorištu od 3. do 31. jula, sredom u 12 sati, organizuje i predavanja i radionice za decu pod nazivom „Vesela sreda“, dok je program „Kreativni četvrtak“, od 4. do 25. jula, četvrtkom u podne, predviđen da se održava u Muzeju zavičajnih pisaca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.