Vlasnički pas napao ženu i naneo joj teške telesne povrede

Tokom prepodneva u blizini spomenika Stevanu Filipoviću, pas rase Staford napao je ženu i naneo joj teške telesne povrede . Protiv vlasnice psa biće podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti.

foto: ilustracija /pas/pixabay

Kako Vamedia saznaje oko 11 časova ovog prepodneva u Urgentni centar Valjevske bolnice javila se P.S. (1957) sa povredama zadobijenim od ujeda vlasničkog psa. Izvori bliski policijskoj istrazi navode da se događaj desio oko 10,00 časova na šetalištu u blizini spomenika „Stevanu Filipoviću“ u Valjevu, te i da je tom prilikom  pas rase „Staford“, bez zaštitne korpe i povodca,  skočio oštećenoj P.S na leđa oborivši je na zemlju, a potom je ujeo u predelu desne podlaktice.

Povredjenoj ženi su konstatovane teške telesne povrede konstatovane u vidu preloma desnog ručnog zgloba sa više razdelno- nagnječnih rana. Sledi podnošenje krivične prijave protiv vlasnice psa za krivično delo izazivanje opšte opasnosti u redovnom postupku.

3 comments on “Vlasnički pas napao ženu i naneo joj teške telesne povrede

 1. 7777

  Verovatno ce snositi posledice kao i prosli vlasnik. Jos ako je takodje poznata licnost, kao i prosli, pravda ce opet biti nedostizna.

  Reply
 2. Vlada

  Tako i treba, krivična prijava i velika novčana kazna, pa se nadamo da više neće tako šetati pse po gradu… Drugi problem je što nadležne institucije ne rade svoj posao, ne kažnjavaju nikoga zbog toga što ne nose korpe…

  Reply
 3. Dragan

  Slicno se desilo i nasem odborniku samo je on rekao da ga je napala lutalica i onda naplatio pare od grada

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.