Ujedinjena patriotska opozicija: Miran tok kampanje

IZBORI 2024

Ujedinjena pagztriotska opozicija izdala je saopštenje za javnost u kom poziva gradjane da na predstojećkim izborima glasaju njihovu listu i osvrće se na dosadašnji tok izborne kampanje .Saopštenje prenosimo u celosti:

„Održan je sastanak Izbornog štaba UJEDINjENE PATRIOTSKE OPOZICIJE VALjEVO kome su prisustvovali  kandidati za odbornike ove grupe građana.

Konstatovano je da dosadašnja kratka kampanja protiče u uglavnom pozitivnoj atmosferi čemu su, pored učesnika u izborima, doprineli i valjevski mediji koji u dužem periodu utiču na stvaranje tolerantnnog ambijenta u političkoj javnosti.

Ujedinjena patriotska opozicija Valjevo, čiji je nosilac liste prof. dr Branimir Nestorović, trudiće se do kraja kampanje, za koju je preostalo još samo pet dana,  da vodi pozitivnu kampanju.

To je naše opredeljenje i za delovanje u budućoj Gradskoj skupštini.

Poznavajući karakter potencijalnih učesnika u Skupštini koja će biti formirana nakon izbora 2. juna, sigurni smo da će odbornici izabrani na našoj listi biti faktor stabilnosti i normalnosti,  odnosno “ glas razuma“.

Naši odbornici će posebnu pažnju posvetiti mogućoj vlasničkoj transformacije u Krušiku.

Ukoliko se krene u tom pravcu, a verujemo da hoće, mi ćemo se zalagati da grad Valjevo bude većinski vlasnik akcija Krušika zajedno sa bivšim i sadašnjim radnicima tog najvažnijeg privrednog subjekta za život našeg grada.

Preko srpske dijaspore ćemo obezbediti kontakte sa razvojnim i izvoznim fondovima najorganizovanijih država kako bi u naš grad doveli najmodernija postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u selima i gradskom jezgru.

Podržaćemo i insistirati na ubrzanoj gasifikaciji Valjeva jer su čist vazduh, voda i uopšte životna sredina najvažniji ne samo za zdravlje već i za bezbednost građana.

Kao konzervativci, naši odbornici će insistirati na većim izdvajanjima iz gradskog budžeta za podršku SPC, selu i porodicama, a naročito samohranim majkama i porodicama sa više dece.

Naši odbornici će imati poseban zadatak da predlože model uključivanje velikih trgovinskih lanaca i fabrika sa sedištem u Valjevu u finansiranje bitnih projekata za lokalnu zajednicu u kojoj ostvaruju profit. To će se posebno odnositi na pojačano finansiranje sporta, kulture, zdravstva, ugroženih kategorija i prosvete tamo gde nisu dovoljno finansirani iz gradskog budžeta.

Na osnovu dosadašnje kampanje i posle brojnih razgovora sa građanima, praćenja društvenih mreža kao i ispitivanja javnog mnenja, očekujemo značajnu i ozbiljnu podršku birača našem izbornom programu i našoj izbornoj listi kandidata za odbornike.

Pozivamo birače da masovno i u što većem broju izađu na birališta, iskoriste svoje biračko pravo i glasaju po svojoj savesti onako kako misle da će najboljima poveriti u ruke vođenje našeg grada i brigu o gradskom budžetu.

Utvrđen je i plan kampanje za sledeće dane do izborne tišine.

Posebna pažnja posvetiće se podeli reklamnog materijala, oglašavanju u elektronskim i štampanim medijima kao i putem društvenih mreža i bilborda.

Od danas počinju i pripreme za završni skup, razgovor prof. dr Branimira Nestorovića sa građanima i medijima, koji će se održati u utorak 28.maja u 19.00 u Kulturnom centru Valjeva.

Šef Izbornog štaba i prvi na listi UJEDINjENE PATRIOTSKE OPOZICIJE VALjEVO

Milan Petrović“.

2 comments on “Ujedinjena patriotska opozicija: Miran tok kampanje

  1. Vuciceva falanga

    Vi ste Vuciceve patriote! Lazna opozicija na celu sa udbaskim vojvodom Ljubinkom i Mirkom Jovicem.

    Reply
    1. Dragan

      sta vama smeta ako su nasi. svako je neciji i niko vama iz opozicije nije kriv sto niste uspeli vi da ih kupite

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.