SNS:Pet razloga koji Valjevo čini još boljim-Privredna zona i nove fabrike

IZBORNI Marketing 2024

Naš najveći kapital jesu ljudi, koji danas veruju u svoju budućnost u Valjevu. Uložili smo 865 miliona dinara u Privrednu zonu i stvorili uslove za dolazak novih investitora – za Valjevo sutra!

Uredili smo Privrednu zonu, što je bio preduslov za dolazak novih investitora i obezbedili bolju budućnost našim sugrađanima.  U Valjevu su otvorene tri nove fabrike: Hansgrohe, Bizerba i Hisense.

Nemačka kompanija “Bizerba” jedna je od vodećih svetskih proizvođača vaga i dobavljača hardverskih i softverskih rešenja u tehnologiji vaganja, sečenja i etiketiranja proizvoda. Investirano je više od 33 miliona evra i otvoreno više od 300 novih radnih mesta.

Kompanija “Hansgrohe”, sa sedištem u Nemačkoj, osnovana je davne 1901. godine. Dugogodišnju istoriju kompanije obeležile su brojne inovacije, kao što su patentiranje prvog ručnog tuša sa više programa, a svoje proizvode plasira u 150 zemalja. Fabrika u Valjevu je izgrađena za samo godinu i po dana, na površini od 13 hektara. Investirano je više od 85 miliona evra i otvoreno više od 1000 radnih mesta.

U projekat izgradnje nove fabrike “Hisense Europe”, koja je smeštena pored postojeće dve u blizini pruge Beograd-Bar, uloženo je 45 miliona evra, što je bila najveća investicija u Srbiji 2023. godine, a otvoreno je više od 1020 radnih mesta. U fabrici koju iz korporacije Hisense, u čijem sastavu posluje Gorenje nazivaju “Valjevo 3”, proizvode se rashladni “sajd-baj-sajd” uređaji najnovije generacije, tzv. američki frižideri, namenjeni za izvoz na zahtevna evropska tržišta.

Interesi naših sugrađana jesu i biće uvek na prvom mestu, a svi naši napori usmereni su ka kreiranju bolje i lepše budućnosti za sve naše građane. Nastavljamo dalje, za bolju budućnost naših sugrađana, za Valjevo sutra!

http:// www.instagram.com/reel/C7ZpdlGMJKu/?igsh=MWZuNHlmZXZvOXJ4ZA==

26 comments on “SNS:Pet razloga koji Valjevo čini još boljim-Privredna zona i nove fabrike

  1. Mile

    Sa jedne strane imaml Vucica koji dovodi i otvara fabrike u Valjevu, a sa druge strane imamo one koji bi da vrate politicare na vlast koji su odgovorni za gasenje fabrika po Srbiji, ali i po Valjevu. Elind, Stefil, Uzor, Srbijanka, Gradac i mnoga druga preduzeca su pogasena za vreme demokrata i to je ljudi cinjenica. Nisam ja srecan ni sa svim sada, ali kad pogledam svoje stanje tada i sada, sada sam srecniji covek i necu da se igram sa svojom buducnosti i buducnosti svoje porodice. Glasacu za Vucicevu stranku, jer zelim sigurnost, a ne da eksperimentisem. Kad mi se eksperimentise ja ostanem sam sa zenom.

    Reply
    1. Vuk

      Najjači su mi ovi što su isporučivali generale u Hag, a sad se okupili u opoziciji, pa se nazivaju patriotama.

      Reply
      1. Lepi Kica

        Promenili stranke i misle da cemo im preci preko toga? Napravili nove stranke i sad misle da su novi ljudi. Samo Vucica podrzavam i ako ne volim mnoge njegove, ali on je covek ipo i ja ga cenim.

        Reply
    2. Bravar

      Kad se setim kako su demokrate ulropastile i dale Gradac dusa me zaboli. Evo sad mi suze oci kako je to jaka firma bila i kakav ugled u celom svetu je imala. Kvalitet proizvoda koji sad u celom svetu nema, verujte vi meni. A mi smo pootpustani i morali smo trbuhom za kruhom, ali hvala Bogu sad ima posla i moze covek da bira. Moja jedna iz familije za godinu dana sigurno 2 posla promenila, jer bira, a pre nismo mogli ni na trafiku da je zaposlimo dok su vladali Tadicevi i ekipa.

      Reply
    3. Dragica

      Da nije Aleksandra ovaj narod bi bio go i bos pod Fjilasom i ovim njegovima ovde u Valjevu.

      Reply
  2. Baka Zora

    Za Vučića ću ovaj put glasati, a 2020. godine nisam glasala, jer nisam bila zadovoljna prošlim rukovodstvom grada, ali ove četiri godine su dobro pokrivene i mnogo se toga uradilo, a rad se mora nagraditi.

    Reply
    1. Dragisa

      Nisam ih voleo, ali tu me kupio za sva vremena. Još razmišljam da se i učlanim, ali neću da žurim, videću posle izbora, ako se ne iskvare, od mene za sad samo glas i moje kuće, naravno.

      Reply
  3. Rosa

    Uvek sam ga podrzavala i necu menjati ga za neke amatere i da sa njima rizikujem buducbost svojih unucadi.

    Reply
    1. Deda Milutin

      Roso pametna si zena. Ja ih imam troje i zbog njih i glasam da ostane Vucic, a ne da mi dodju neki likovi koji ni sebi nisu obezbedili stalan posao za 50ak godina zivota, a hoce da mi se bore za grad. Ne bih da upirem prstom u nekog i imenujem, ali znaju njegovi u skoli o kome se radi. Jel ide Roso na penzionerska druzenja, mozda se i znamo? 😉

      Reply
      1. Rosa

        Milutine mozda se i znamo. Pridji mi sledeci put. Nosicu crvenu ruzu za levim uhom.

        Reply
  4. Drug

    Pre njega mogli smo samo da sanjamo sve ove stvari koje se desavaju. Isao sam juce brzim trakama i kapiram sad cemo imati autoput iz Valjeva covece prema svim delovima Srbije i sad ima iz Divaca, a do kraja godine iz Valjeva cemo ici gde god krenemo dobrim putevima. Velike su to stvari moj dobri druze.

    Reply
  5. Redovni

    Dobro je sto ste izrotirali vest. Vec sam poceo da se nerviram. 🤣🤣🤣 Ziveo Vucic! Zivela Srbija!

    Reply
  6. SabackiPut

    Od srca vam zelim pobedu i da na celo grada postavite divnog zelenasa s dijagnozom. Takav vam treba, jer za bolje i niste

    Reply
  7. Живко

    Пројекат Невидљива деца у тужилаштву за организовани криминал, најзагађенији ваздух у Србији, плата више од 14.000,00дин мања од просечне у Србији, реконструкција болнице почиње задњих 10 година и још много много тога у Ваљеву задњих 10 година.

    Reply
  8. Cale

    Je l’ ti genije Žicko, kak’e to veze ima sa Koalicionog listom u Valjevu? Da neće ovo tvoje i Boškovo pevačko društvo nešto da izmeni na bolje?
    Ajd ne zanosi se, nego u nedelju da te vidim sa zašiljenom olovkom i da si kao i 85% Valjevčana glasao za listu broj 1.

    Reply
    1. @Cale

      Ti sigurno nisi iz Valjeva. Mi smo VALJEVCI a ne Valjevčani i sigurno necemo zaokruziti br. 1

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.