Počeli radovi na gradskim ulicama

U MZ  Krušik u toku je  rehabilitacija Šabačke ulice, a radovi su počeli i na uredjenju prostora u Železničkoj ulici .“ Prošle godine smo uradili više od 40 makadamskih ulica sada slede radovi i u drugim Mesnim zajednicama“, kaže Branko Vuković, načelnik odeljenja za infrastrukturu.

Grad Valjevo opredelio je u ovoj godini 90 miliona dinara za rehabilitaciju ulica, dok je za investiciono održavanje ulica opredeljeno ukupno 40 miliona dinara.

Radovi su započeli u Šabačkoj ulici u dužini od 474 metra . Načelnik odeljenja za infrasturu Branko Vuković kaže da je ovo tek početak ,a da brojni radovi tek predstoje:

“Krećemo iz MZ Krušik, koja ima puno ulica za sređivanje. Nakon izvedenih radova na rehabilitaciji Šabačke ulice, nastavljamo rehabilitaciju Ulice Braće Veličković, Pere Komirićanca i Ljubostinjske ulice. Ova Šabačka ulica ima jedan krak koji izlazi na Ulicu Jakova Nenadovića, ona će biti u narednom periodu asfaltirana, tako da meštani koji ovde žive ne misle da se završetkom ovih radova i rehabilitacijom ove ulice završavaju radovi”.

Predsednik MZ Krušik Radisav Simić, kaže da su započeti radovi pokazatelj dobre saradnje sa gradom .  .

“ Mi u planu imamo još nekoliko ulica, tačnije prioritete koje ćemo uraditi. Nadam se da će građani biti zadovoljni, a moram da naglasim da imamo izuzetnu saradnju sa rukovodstvom grada, a to je najvažnije za naše građane”, rekao  je Simić.

Branko Vuković podseća da je u prošloj godini uradjeno više od 40  makadamskih ulica i najavljuje da će radovi  potom biti nastavljeni i u MZ Brdjani

U ovoj godini grad je opredelio i 100 miliona za radove na seoskim putevima i već je izabran izvodjač radova PZP Valjevo. „Trenutno se izvode radovi na asfaltiranju putnog pravca do groblja u MZ Stave, a narednih dana ćemo ući u MZ Petnica, gde ćemo asfaltirati putni pravac u dužini od 1100 metara i u MZ Paune,  u dužini od 1 kilometar”, zaključio je Vuković.

24 comments on “Počeli radovi na gradskim ulicama

  1. Samo napred

    Bravo Vukovicu! Da je jos takvih kao sto si ti gde bi nam kraj bio. Svaka tebi cast!

    Reply
  2. K. G.

    Na teritoriji MZ nije ovoliko uradjeno za vreme Tite sve zajedno koliko se radi poslednjih par godina.

    Reply
  3. Lela

    Nasipali su nam mnogi, ali baš komšinica i ja pričamo da nam niko nije bolje nasuo od Vukovića. Uskoro će leći i asfalt, mnogo ulica se radi, ja imam samo reči hvale što se tiče rada odeljenja, rad i vidljive rezultate ne može niko da porekne, može samo da mrzi, a kakav je čovek kome smeta što se rade ulice?

    Reply
  4. Role

    Hoce li Trifunovic pohvaliti radove u MZ Petnica i zasto ne? Ove stvari svaki iole mentalno zdrav covek treba da pohvali.

    Reply
  5. Mladen

    I’ma li jos mesnih zajednica I jos ulica u ovom gradu,Ili je za vas Krusik ceo grad?

    Reply
    1. Ruku na srce

      U Brdjanima se uradilo dosta ulica, a po gradu vidite i sami po centru vecina je rehabilitovana, kada se prodju sve gradske mz vidi se dosta radova. Da ste citali pazljivo tekst shvatili biste zasto se u ovom tekstu pominje bas mz Krusik i da je i izjavu dao i predsednim mz, da je tekst posvecen mz Krusik i da se na kraju samo napomenulo gde ce jos u prvim danima biti radova.

      Reply
  6. Realno

    Vukovic je dobar momak i sta kaze tako i bude, ako moze uradice, ako ne mlze nece ni obecati, vec ce da kaze da ne moze i to je po meni korektno. Ima covek korektan pristup u komunikaciji i odnosu sa ljudima i ja to postujem.

    Reply
    1. Istina

      Зашто идеализујете једног човека? Зашто правите некаквог вођу, или идола? Па одлуке о тим радовима, приоритеима треба да доноси колективни орган веће, а да то потврди већина одборника. Па не ради то Вуковић из свог џепа, своје плате, него од новца свих грађана.

      Reply
      1. Srecan dan pobede nad fasizmom

        Dakle vi konacno ovde javno potvrdjujete ovim vasim komentarom da vam se svidja nas organ? Kolektivni?

        Reply
      2. Intelektualac iz centra grada

        Da nije Vukovica mi iz centra bi jos isli po blatu. Vukovoc je prva liga decko i zelim mu svu srecu.

        Reply
  7. Miodrag

    Odlicno, da se radi sad pred izbore, da je uradjeno ranije gradjani bi mogli da zaborave sta smo im ucinili.

    Reply
    1. Jole

      Ova vlast radi sve cetiri godine i zasluzili su da nastave sa radom. Vasi zajedljivi komentari nisu utemeljeni u realnosti, to gradjani vide, jer vide ispred svojih kuca, ako nista drugo, a dovoljno je proci gradom malo i videti da se radi pun gas par godina.

      Reply
  8. Dragan

    bravo za vukovica sto ovoliko radi pred izbore i sto mu je stalo da pobedimo. znao sam da je sjajan jos kad se kao mladic zalagao za pravoslavlje i borbu protiv drugih religija

    Reply
  9. Član osnivač

    Vukoviću poručio bih ti da samo tako nastaviš osvetlao si obraz nama koji smo od osnivanja stranke članovi. Pamtimo te iz perioda dok smo bili opozicija i moram da ti kažem da smo ponosni kako si se pokazao u poslednjih 3-4 godine, od kad si na toj poziciji.

    Reply
  10. Istina

    Шта је са Доњим Таором и путем за Мравињце? Да ли знате да тамо још има живих људи?
    Да ли ћете наћи некога ко зна да уграђује шахте на коловозу, а не да плаћате некакве ситне радове, бетонирања свака 3 месеца?

    Reply
  11. Milan

    hvalite Vukovica ko ciga svog starog copavog konja,kad je Tako dobar ,vratite ga gore odakle je dosao,iz Stanine reke

    Reply
  12. Ivan

    Колико ботова!!! Боље да напишем, колико „испраних мозгова“. За вас је Орвел малена фармица. Радујем се паклу којем хрлимо сви, али бар знам да сте заслужили добро своје место у истом!

    Reply
  13. sin anarhije

    DIKTIRANA navala clanova sekte na vlasti , idu izbori , treba raditi nesto ….

    Reply
    1. Realno

      Taj narod vam se desi i na izborima. Zato sto sebe ubedjujete u te teorije i da su oni orkestrirani i slicno, da nemaju podrsku toliki, zato se i sokirate kad vam cuvari kutija shvate da ih u stvari ipak narod dosta podrzava i zato vas i dobijaju na izborima, jer polazuju vise postovanja prema narodu.

      Reply
  14. Зока

    Вуковић да се врати код Мише Четника да лије бетонске бандере.Зато је он стручњак

    Reply
  15. Dragan

    Mogu li gradjani dobiti informaciju nazive svih ulica na kojima će biti radovi na popravci-rekonstrukciji i kada se planira izvođenje radova u tim ulicma.Mislim da takvu informaciju treba da dobiju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.