Viktor Mićić novi načelnik Kolubarskog okruga

Kako Vamedia saznaje , novi načelnik Kolubarskog okruga od danas je Viktor Mićić , doskorašnji zamenik predsednika Skupštine grada.  Na ovom mestu on je zamenio Miloša Milutinovića.

Po saznanjima Vamedie, Kolubarski okrug dobio je novog načelnika . Viktor Mićić , zamenik predsednika Skupštine u poslednjem sazivu novi je načelnik . Mićić je javnosti podjednako poznat i predsednik Komisije za energetsku efikasnost , a u periodu od 2016 do 2020. godine bio je odbornik u Skupštini grada.  On je na tom mestu zamenio Miloša Milutinovića koji je ovu dužnost obavljao od februara prošle godine.

Za sada ostaje nepoznato na kojoj će se  narednoj  funkciji naći Milutinović.

 

13 comments on “Viktor Mićić novi načelnik Kolubarskog okruga

    1. Dragan

      pa ako moze americki san u americi gde stranac dodje i obogati se sto nemoze i ovde kod nas da se nas covek obogati. vi bi bili srecni kad bi on ceo zivot bio portir u obdanistu

      Reply
  1. Lolita

    Cestitam i neka je sa srecom, Viktor je dobar momak i zelim mu svu srecu, ali moram da priznam da sam bila zadovoljenja i Milosem i njemu zelim puno uspeha.

    Reply
  2. Dno dna

    Kada pomislis da Sns ne moze nize da padne, sami te demantuju. Svanuce uskoro i da vidimo kraj ovim **** likovima.

    Reply
  3. Vrh vrhova

    A sa kojim likovima da računamo u Svanuću? Mnogi vaši simpatizeri već agituju da se bluruju neki iz vaše ekipe, posebno oni koji samo formalno postoje i hvataju tanak priključak.

    Reply
  4. MARKO

    ON MOŽE DA BUDE NAČELNIK U SNS U. ON JE ZA OBIČAN NAROD NIKO I NISTA, GRASJANI VALJEVA I NE ZNAJU DA TA FUNKCIJA POSTOJI I KOJI SU TAČNO POSLOVI KOJE ON OBAVLJA. ON JE ČOVEK KOJI JE POLITIČKI IZLOŽEN, ISPRED SNS A, A MI ZNAMO DA GRAĐANI VALJEVA I SRBIJE I DALJE RADE ZA PLATU OD 50000 MESEČNO, MI ZNAMO DA *** SKUPLJA AUTOBUSE PO USTANOVI, MI ZNAMO DA OPŠTINA UZNEMIRAVA LJUDE TJ RADNIKE I DA IDU I SENDVICARE PO MITINZIMA. I SADA MI TREBA DA SLAVIMO NEŠTO OVOG ***KOJI JE POSTAVLJEN ZA NEŠTO ŠTO NI SAM NE ZNA ŠTA JE TO TAČNO.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.