Valjevci u velikom broju na izložbi cveća, vina i rakije

U Valjevu su otvorene izložbe cveća i sadnog materijala,  vina i rakije. Prvog dana veliki broj Valjevaca posetio je izložbu koja je ujedno i prodajna.

„Ovo je sigurno jedan od najlepših događaja u našem gradu, jer cveće je simbol lepote i ljubavi, a nijedan ovakav događaj u našem narodu ne može da prođe bez dobrog vina i rakije i ukusne hrane. Veoma sam srećan što jedna ovakva manifestacija polako pronalazi svoje mesto u životu našeg grada, ali i u srcima posetilaca.Siguran sam da ćemo svi zajedno uživati u narednim danima, a izlagačima želim puno uspeha“, kazao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković na svečanom otvaranju.

U Parku na Jadru cveće i sadni materijal izložilo je preko 30 rasadničara koji su upravo zbog ove izložbe u Valjevo došli sa raznih strana , pa su tako svoje cveće izložili poed Valjevaca , proizvodjači iz Kragujevca, Barajeva, Vrnjačke Banje, Vršca i Ljiga.

U Knez Miloševoj ulici mogla su da se degistiraju vina i rakije , ali i razne vrste sireva , putera i slično.  Svoje proizvode izložilo je 20 proizvodjača što vina što rakije .

Obe izložbe su prodajnog karaktera pa su brojni Valjevci danas otišli sa izložbe punih ruku . Posebno je vladalo veliko interesovanje za sadnice cveća , a za najmladje Valjevce organizovana je radionica u okviru koje su mogli da posade seme odabranog cveta.

Izložba traje do nedelje uveče.

1 comment on “Valjevci u velikom broju na izložbi cveća, vina i rakije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.