Pokret Sad na izbore ide samostalno

Pokret Sad na predstojeće izbore izlazi samostalno, potvrdio je na konferenciji za novinare Djordje Pavlović prvi čovek Pokreta. Pavlović kaže da je razgovora bilo , ali da za sada Pokret izlazi sam.

„Učestvovaćemo na izborima jer je potvrda bavljenja politikom učešće na izborima i kada izbori budu raspisani mi smo jedna od političkih grupacija koja će svoj program ponuditi gradjanima Valjeva. Za sada planiramo samostalni nastup , pratimo rad kako opozicionih tako i pozicionih partija i prema tome ćemo se i odredjivati“, kaže Pavlović pojašnjavajući da sigurno postoje stvari oko kojih bi se mogli složiti kao i stvari oko kojih ne bi i sa jednima i sa drugima.

On je naveo da Pokret Sad uvažava stavove svojih političkih protivnika . „Njihovi stavovi su nama interesantni u smislu informacije ko se za šta u vrednosnom , a za šta u operativnom smislu zalaže. Nama nije interesantno ko se skim udružio ili nije, za nas su važne teme o kojima se govori . I mislimo da to zanima i gradjane jer njih realno ne zanimaju unutar ili medjupartijske kombinacije . Gradjane interesuje da oni bolje žive i da njima bude dobro , ali da li ćemo mi biti jedni drugima saradnici, levi , desni, napred , nazad to njih ne interesuje“, rekao je Pavlović.

On kaže da je bilo političkih razgovora sa partijama pre svega opozicionog delovanja , ali da dogovora nije bilo, tako da za sada , „ukoliko se nešto dramatično ne promeni“, kako je rekao, Pokret Sad ide samostalno na izbore .

4 comments on “Pokret Sad na izbore ide samostalno

  1. Istina

    Грађани ће живети боље када миималац и најнижа пензија буду били у висини потрошачке корпе. То значи да мора да се узме од богутана и да се преточи сиромашнима. То је познато у свим државама где живе срећни грађани. Једино тако може да опстане једна држава територијално и национално. Гасимо се највећом брзином и то последњих 35 година, стим што смо у последњих 12 година ушли у највећу брзину.
    Грађани ће живети боље када се укину листе чекања и заказивања на прегледе код специјалиста… Замислите како се пре 30 година ишло код лекара. Одеш, ако треба истог дана те прегледа и специјалиста, одрадиш резултате… Данас код оволике технике, код болница које зврје празне са милионским опремама, чека се на неке прегледе као да се иде на Марс.
    Ваљево је поготово специфично што се стално нешто донира за болницу, као да није у систему, а у ствари можада система више и нема…
    Брука и туга у коликом се ђубрету налазимо…

    Reply
  2. Realnost

    Mislim da nije dobra ideja, bolje ujedinjena opozicija pa posle kome šta pripada.

    Reply
  3. Dragan

    djordje iako nas javno kritikuje puno radi u nasu korist. predlozio je presednika vucica za pocasnog gradjanina valjeva a onda je oslabioo sps i sad nam je lakse da pregovaramo s njima oko ulaska u pokret za odbranu od opozicije. sad ce i na izbore i moramo se potruditi da skupi potpise kako bi otkinuo glasove opoziciji

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.