Nova stabla zasadili najmladji

Agrorazvoj valjevske-doline u parku Pećina  sproveo je  akciju pošumljavanja u koju su bili uključeni i mališani OŠ „Andra Savčić“. Na Pećini je zasadjeno 120 sadnica.

U parku Pećina je zasadnjeno 120 sadnica (kedra, omorike, crvenolisnog javora i bukve)u kojoj su učestvovali i najmladji Valjevci .

„Ozelenjavanje je dugotrajan proces, u kom i edukacija najmlađih o ekologiji i zaštiti životne sredine igra svoju ulogu. Želili smo da naše najmlađe edukujemo o zaštiti životne sredine i iz godine u godinu želimo da nastavimo ovaj projekat“, rekli su u Agrorazvoju .

Uz nove sadnice Agrorazvoj podseća da nas u aprilu očekuje i tradicionalna izložba cveća koja će ove godine biti proširena Festivalom vina i rakije.

4 comments on “Nova stabla zasadili najmladji

 1. Istina

  Lepo. Treba saditi na svakom koraku gde god ima mesta. Ali treba isto tako na odgovarajućim mestima saditi starije, veće sadnice… Ipak treba da prođe mnogo vremena dok male sadnice ne porestu…
  E samo jedno pitanje, imaju li gde da ta deca za vreme akcije i igranja da idu u toalet???

  Reply
  1. Koča

   Pa nema , nekoliko puta obnavljan toalet ali starija deca polupaju, a možda bi Vi mogli da čuvate stražu ? Eto rešenja za vas koji sve znate , malo se pokrenite, primenite znanje .

   Reply
 2. Dragan

  bravo. sad kad nas iz opozicije budu kritikovali zbog secenja neke sume samo im poturiti ovo pod nos

  Reply
 3. Vuk

  Izuzetno poučan potez, da kad jednog dana ta deca povedu svoju decu pokažu koje su drvo posadili kada su bili njohovih godina. Nešto pametno i dobro da se desi u našoj kasabi.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.