Dveri u pregovorima o koalicijama dobile nekorektne ponude

GrO Dveri u saopštenju za javnost navodi da odluke donosi samostalno i nezavisno od svoje centrale. Istovremeno govoreći o mogućim koalicijama i pregovorima Dveri navode da su dobili i neprihvatljive  i nekorektne  ponude. Saopštenje Dveri prenosimo u celosti.

 “Dragi Valjevci pomaže Bog!

Ovo je prvo obraćanje GrO Dveri-Vanjevo posle Decembarskih izbora. Ovim putem želimo da se zahvalimo svim Valjevcima koji su dali glas za SP Dveri. Naš rezultat je odraz očigledno pogrešne koalicije i doveo nas je do prestrojavanja i ostavki  kako u vrhu stranke tako i u samom Gradskom Odboru te je Zoran Đurđević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika GrO Dveri Valjevo. U  utorak na saboru izabrano je novo rukovodstvo i ljudi koji će pripremiti Dveri za lokalne izbore.

Za predsednika gradskog odbora izabran je Stanko Ranković Ovih dana vode se intenzivni dogovori sa delom Valjevske opozicije a javnost će  o svemu biti blagovremeno obaveštena . Biće to nešto što je sasvim novo na političkoj sceni Valjeva sa ljudima koji nisu komprovitovni koji imaju želju da Valjevo jasno označe na mapi Srbije kao grad koji će biti uzor i koji će se uzimati kao dobar primer razvoja i unapređenja života.

Ovim putem želimo da obavestimo javnost da nikakve odluke neće biti vezane za stranačku centralu i da će Valjevski odbor delovati samostalno i u službi građana Valjeva. Dveri Valjevo nikakav vid saradnje neće imati niti pre izbora niti posle izbora sa SNS,SPS, Srpskom Radikalnom strankom,strankom Zavetnici!

Svim ostalim političkim partijama, udruženjima građana , grupama građana stojimo na raspolaganju za razgovor. Jako oprezno i obazrivo ulazimo u sve razgovore pogotovu što je zadnjih nedelja bilo za nas neprihvatljivih i nekorektnih ponuda . Narednih dana će situacija biti jasnija oko samog učešća na budućim lokalnim izborima.
Gradski odbor Dveri Valjevo”

 

2 comments on “Dveri u pregovorima o koalicijama dobile nekorektne ponude

  1. davno procitani

    Iako vam se obracaju sa „pomaze Bog!“, ko sa ovima bude usao u kaoliciju, napravio je pakt sa djavolom.

    Reply
  2. Alex

    Tesko je kad vas prujatelj(ica) ostavi na cedilu. Ali mozda i nije. Nego prvo mora da pomogne sebi da bi pomogla i vama. Strpljivo. Eto i vas u drzavotvornoj koaliciji.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.