Za vikend kiša

      Нема коментара на Za vikend kiša

Danas u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i natprosečno toplo, samo će na severu i severozapadu Vojvodine biti umereno oblačno. Najviša  dnevna od 16 do 23 stepena.

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.

Subota: Umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito. Kiša će padati na jugozapadu Srbije , dok će u ostalim krajevima biti lokalna i kratkotrajna pojava, pa će se zadržati uglavnom suvo vreme. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar, u planinskim predelima sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 2 do 13 °S, a najaviša od 15 do 22 °S.

Nedelja: Umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito. Kiša će padati na jugozapadu, povremeno se očekuje i na severu Vojvodine, ali slabijeg intenziteta, dok će u ostalim krajevima biti lokalna i kratkotrajna pojava, pa će se zadržati uglavnom suvo vreme. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar, u planinskim predelima i na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 7 do 12 °S, a najaviša od 15 do 22 °S.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.