Nastupi na Aranđelovac Openu i Mawashi kupu

Predhodnog vikenda karatisti Karate kluba 014 Valjevo nastupili su na dva velika turnira A kategorije. U subotu je deset takmičara  kluba nastupilo  na međunarodnom karate turniru A kategorije Aranđelovac Open. Turnir u Aranđelovcu je jedan od najmasovnih i najprestižnih karate turnira u Srbiji. Na deset borilišta nastupilo je preko 1100 takmičara iz Makedonije, Grčke, Crne Gore, Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 10 takmičara i osvojio tri medalje i to: Anđela Mitrović zlatnu, dok su Dina Drinčević i Iva Krsmanović osvojile bronzu. Ostali takmičari imali su veoma dobre mečeve, ali se nije moglo do odličja.

U nedelju 18.02.2024 godine u  hali Ranko Žeravica održan je internacionalni karate turnir Mawashi kup, na kom je nastupilo oko 600 takmiračara iz Grčke, Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Crne Gore BiH i Srbije. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 4 takmičara i osvojio 3 odličja i to :zlatne medalje osvojile su Sara Nešić i Iva Krsmanović, srebro je osvojila Ana Živanović.

„Nastupi naših takmičara na najjačim turnirima i zauzimanje mesta na pobednićkom postolju, dobar su pokazatelj, da se u našem klubu dobro radi i da naše takmičare čekaju dobri rezultati na predstojećim karate turnirima“, kažu u ovom klubu .

 

1 comment on “Nastupi na Aranđelovac Openu i Mawashi kupu

  1. U pamet se

    Pogodite nekad ovom detetu prezime kad pisete saopstenja. Verovatno na nju negativno utice i na njenu posvecenost cinjenica da se svako malo pise pogresno prezime. Najmanje sto mozete da uradite kad osvoji zlato, a nije joj prvi put, da joj se napise pravo ime i prezime!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.