Slab sneg u polupustom Valjevu (VIDEO)

Sneg  koji je noćas padao zabeleo je I Valjevo. Snega za sada nema na ulicama , a zadržao se tek na krovovima I zelenim površinama.

Upravo kako su I najavili meteorolozi slab sneg padao je u toku noći I u Valjevu. Meteorolozi za danas najavljuju Oblačno, hladno i vetrovito vreme, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača. Temperatura će tokom dana biti u padu i posle podne će se kretati od -3 do -1.

Grad ovog prepodneva neuobičajeno pust,  a razlog može biti u činjenici da je za  javni sektor danas neradan dan. Trgovine pa I neke fabrike danas rade puno radno vreme.

Putevi u okolini Valjeva su prohodni , a trenutno je na snazi zabrana saobraćaja za teretnjake preko prevoja Debelo Brdo, koji spaja Bajinu Baštu i Valjevo, kao i Tare.

Na Divčibarama je takodje pao sneg, a od toga da li će se zadržati I koliko dugo zavisi I sama zimska sezona koja praktično na Divčibarama do sada i nije bila aktuelna.

1 comment on “Slab sneg u polupustom Valjevu (VIDEO)

  1. Mila

    To je moj grad,bolji nemam.Nadamo se da će predsednik SRBIJE malo više pogurati,a ne da smo na minimalcu.Hvala mu unapred.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.