Poseta borcima

      2 коментара на Poseta borcima

Pomoćnik  ministra za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić, obišla je danas dvojicu hospitalizovanih boraca Gojka Arsenovića i Momčila Grkovića u Zdravstvenom centru Valjevo.

Nakon upoznavanja sa zdravstvenim stanjem, Lakić je istakla važnost zajedništva i brige jednih o drugima, posebno o borcima koji su u najtežim ratnim vremenima zadužili generacije.

Pomoćnik  ministra za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić, uručila je prigodne darove uz želje da se što brže oporave.

V.d. direktora ZC Valjevo, dr Vladimir Pantelić, predstavio je ustanovu kojom rukovodi i uputio pomoćnicu ministra u organizaciju rada najveće zdravstvene ustanove u Kolubarskom okrugu, kao i u predstojeće velike aktivnosti od nabavke važne opreme do početka rekonstrukcije valjevske bolnice.

Podsećamo da su pre par godina borci okupljeni u Udruženju boraca rata od 1990.godine , imali lepu i humanu akciju, kada su samoinicijativno i svojeručno, a uz dogovor sa tadašnjom upravom, okrečili pojedina odeljenja valjevske bolnice.

 

2 comments on “Poseta borcima

  1. Dragan

    lepo sto ih je posetila sanja samo jedna mala zamerka. mogla im je doneti banane u posetu. misa kad je isao u posete svaki borac je dobio po bananu i zato ga i danas cene

    Reply
  2. Tomislav

    Sada kad treba dase uvede vojni rok svi pominju borce a deca kada vide kako sMo prosli posle ratova nepada I’m na pamet da gube vreme u kasarni

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.