Na turniru 134 ekipe

      1 коментар на Na turniru 134 ekipe

Susretima u kategoriji pačića između dečaka iz škole fudbala Tešnjar i Senjaka prvog dana 2024. godine startovao je Novogodišnji turnir u malom fudbalu, događaj sa tradicijom dugom više decenija u našem gradu. U ukupno deset uzrasnih kategorija umeće će u narednim danima pokazati čak 134 ekipe, od čega 33 seniorska sastava što obećava mnogo uzbuđenja u najkvalitetnijim mečevima koje će publika moći da vidi.

Pored pomenutih pačića uvodnog dana na parketu su se našli poletarci, petlići, pioniri, kadeti i omladinci, dok će već u utorak biti igrano i osam seniorskih duela. Kao što je običaj nakon mečeva grupne faze uslediće eliminacioni susreti, posle kojih će biti poznat pobednik u svakoj kategoriji. Potez organizatora da prvoplasirana seniorska ekipa dobije 600.000 dinara izazvao je veliko interesovanje, pa će se narednih dana u „Hali sportova“ naći i futsal ekipe iz Šapca, Obrenovca, Kosjerića i ostalih gradova. Što se tiče mlađih selekcija turnir je prilika da uglavnom dečaci iz našeg grada pokažu umeće, a mečevi će se igrati svakodnevno od jutarnjih sati do 20 časova. Pored novčanih nagrada rezervisanih za seniore, omladince i kadete organizator je pripremio i vaučere odnosno robne nagrade za najbolje strelce u najmlađim uzrasnim kategorijama.

Tradicionalno, dan pauze je subota 6. januar, a zbog obaveza brojnih škola fudbala na ostalim turnirima pojedina finala u mlađim kategorijama biće igrana ranije. Turnir i ove godine pod pokroviteljstvom lokalne samouprave organizuje Fudbalski savez grada Valjeva.

1 comment on “Na turniru 134 ekipe

  1. Fudbaler

    Nikad gora organizacija, ne mozemo na odmor jer ne znamo raspored utakmica, a cena ulaznice 200 dinara. Ako dete želi da gleda svoje drugare i ide svaki dan koliko novca treba da platimo??? Gubi polako smisao divna manifestacija

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.