Igrana nova finala, sledi završnica

Pretposlednji dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu obeležila su finala u kategoriji pačića, odnosno dečaka rođenih 2015. i 2016. godine, kao i nešto starijih petlića. Između tih duela na programu su bili i mečevi četvrtfinala seniora, pa nema dileme da valjevske ljubitelje sporta u petak očekuje uzbudljiva borba za pehar i novčanu nagradu od 600.000 dinara.

U prvom finalnom susretu mališana rođenih 2015. godine ekipa Radnički Top tehnika savladala je Senjak rezultatom 1:0, a najbolji strelac u ovog kategoriji je član drugoplasiranog sastava Miloš Mandić. Nešto kasnije na parketu su se našli petlići gde je posle boljeg izvođenja penala Senjak M2 Estetik M pobedio Radnički TVB Tim tehnički pregled ukupnim rezultatom 2:0. Član mlađih selekcija Senjaka Vanja Tešanović najbolji je strelac u ovoj kategoriji. U finišu večeri do pehara je stigla selekcija Tešnjara, koja je u finalu u generaciji dečaka rođenih 2016. godine slavila protiv Radničkog sa 3:0. Golgereski se u ovom godištu izdvojio Kosta Savić, član ekipe Tešnjara koja je poražena u polufinalu.

Što se tiče seniora najviše uzbuđenja bilo je na susretu između ekipa 365 Grin gras i Ukopnici Valjevo Lavovi Ljig. Nakon nerešenog rezultata u regularnom delu (1:1) prvi pomenuti tim je zahvaljujući interevencijama golmana Tanaskovića stigao do polufinala. Ostale tri ekipe Kosjerić, Auto plac DM i Tradicija In lakše su došle do nove faze takmičenja u kojoj će sigurno biti mnogo uzbuđenja. Pored novčane nagrade za najuspešniji sastav drugoplasiranom timu pripašće 100.000, a ekipi koja završi na trećem mestu 80.000 dinara.   

Pored seniora poslednjeg dana biće poznati i pobednici u kategorijama pionira, kadeta i omladinaca. Osim takmičarskog dela organizator je odlučio da poslednjeg dana u revijalnom susretu snage odmere najmlađi članovi Budućnost Krušika i Osečine, što će dečacima rođenim 2017. godine u ispunjenoj hali sigurno biti značajno pred njihov dalji fudbalski put.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.