ZZJZ : Stranica – Kontrola vazduha

Zavod za javno zdravlje Valjevo je u prethodnom periodu na svom sajtu postavio stranicu – Kontrola vazduha. Na ovoj stranici prikazuje se kvalitet vazduha po osnovu svih dostupnih merenja:

Državna mreža mernih stanica prema programu kontrole kvaliteta vazduha;

Merenja Agencije za zaštitu životne sredine;

Indikativna merenja koncentracija zagađujućih materija – građansko merenje;

Aplikacije Xeco i Klimerko mreža senzora.

„Cilj nam je da što veći broj stanovnika našeg grada bude upoznat sa stanjem kvaliteta vazduha – trenutnim koncentracijama, prosečnim vrednostima za 24 časa, kao i brojem dana kada su ove vrednosti iznad preporučenih. Na taj način mogle bi se preduprediti neke od negativnih posledica, kao i preduzete određene mere zaštite koje se prvenstveno odnose na vulnerabilne grupe stanovnika – deca svih uzrasta, trudnice, stare osobe, hronični bolesnici“, navodi se u saopštenju ZZJZ.

Navedene informacije možete naći na sledećem linku https://www.zzjzvaljevo.org.rs/vazduh.php

5 comments on “ZZJZ : Stranica – Kontrola vazduha

  1. Goran Markovic

    Reeč direktora Zavoda za javno zdravlje Valjevo. Dr Marije Gavrilović. Samo ću kratko .Piše šta je kupila , obnovila.Sram te bilo nisi okrečila pojedine prostorije 10 godina , a vodi se ZZJZ Valjevo kao Zdravstvena Ustanova.Zidovi samo što se nisu srušili u pojedinim službama , a o obnavljanju u pojedinim Laboratorijama ĆUTIŠ.Međutim bitno je***.Ovo je moj samo deo odgovora gde piše REČ DIREKTORA na sajtu Zavoda za javno zdravlje.Srama te bilo Marija Gavrilović, jer ovde je ono spolja gladac unutra jadac!!!

    Reply
      1. Goran Markovic

        Eto slučajno znam ko piše .Vokabular poznat.Pitajte je zašto jje to uradila? Eeee, kada me niko drugi nije hteo ,hehehhee.Nadam se da će i ovaj portal ispratiti zbivanja oko ove što me je primila.Naravno ja se ne krijem iza kao nekih imena .Moje ime i prezime.Uvek proverljivo ko piše, kao što znam ko i ovo piše.Al baš potreslo neću moći da spavam.Niste se vi ,,dobrocinitelji,, pitali kako se muče zaposleni , jer nema plate ,u kojim uslovima rade -radimo.Hoćete ispravne rezultate a ono pojedini aparati iz ,,prošlog,,veka.Psss.

        Reply
  2. Istina

    И шта се добија са тим?
    Треба да се смањи аеро загађење у граду, а за то Ваљево нема паметне људе који би направили студију, донели стратегију за извршење неких послова…
    Сајтови, апликације, климерко, ништа не смањују загађење…
    Узмите се у памет и препустите локалну власт и управљање градом стручним људима, или се вратите на коње и волове…
    Омладино пакујте кофере док је још време…

    Reply
    1. Goran Markovic

      ,,Istina ,,Koliko košta novi sajt Zavoda za javno zdravlje ?Zasto se to krije ? Njena ulaganja i kam;enja da dobije aute tj. auto novi samo ya nju i da njen dzep bude pun.A ja odgovorno tvrdim da je u Zavodu za javno zdravlje RASULO.TACKA.Pozvao sam je na javni tv duel .Naravno nije smela i onda da vidite ko prica istinu ko obmanjuje javnost.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.