Radovi na parkingu u Kolubari 2

Nakon više od 40 godina od kada su useljene prve zgrade u Naselju Oslobodioci Valjeva, počelo je uređenje parkinga koji se nalazi u delu naselja, pored fudbalskog terena.

„Rehabilitacija ovog parkinga podrazumeva asflatiranje, izgradnju ivičnjaka i slivnika, rešavanje odvodnjavanja sa parkinga, nakon čega će veliki broj stanara u ovom delu Naselja Oslobodioci Valjeva konačno imati uređen i pristupačan parking za svoja vozila, a ne neuređen prostor, koji je godinama bio ruglo i stvarao probleme svima koji su ga koristili“, rekao je rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković.

Izvođač radova je PZP Valjevo.

Grad Valjevo

 

 

5 comments on “Radovi na parkingu u Kolubari 2

  1. Kosta

    Vala baš, prođe 40 godina, a ovaj deo Kolubare 2 kao da je ostao u vremeplovu! Pogledajte kako se na ovoj slici vide ostaci stare ulice, koja je vodila do Poljoprivredne škole pre skoro pola veka. Kao starosedelac u ovom naselju i stari Valjevac, moram se zahvaliti ovom mladom rukovodstvu grada što je konačno krenulo u rešavanje ovog komunalnog problema. Prošle su mnoge vlasti, mnoge moje komšije su bile mlade kad su se doselile, a na žalost su i ostarili i preminuli, a proveli su životni vek lomeći kola i noge po ovom parkingu. Leti prašina, u jesen kaljuga, zimi led koji se ne topi do proleća. Nisam verovao da će se ovo ikada rešiti, zato moram da pohvalim! Svaka čast!

    Reply
  2. Dragan

    bravo. kolubara 2 je veliko naselje i bilo kakvi radovi pred izbore su znacajni da gradjani vide da mislimo o njima

    Reply
  3. Ваљевац

    Нећемо зонирано паркирање, доле ЕУ капитализам!!!

    Reply
  4. Шпанац

    Лепо обележено и обезбеђено градилиште са таблом о издатој грађевинској дозволи, пројекту , инвеститору, одговорном пројектанту, наведено ко обавља надзор кад су почети радови и кад се завршавају. Леп пример како треба да изгледа градилиште у озбиљној и уређеној држави којом управљају професионалци а не партијски послушници. Ко не верује нек прошета до градилишта и увери се у ово што је написано.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.